Little Farmer

I samarbete med Lantmännen.

Snart är det dags för tredje brorsan Almenäs att se dagens ljus! Inte en dag för tidigt om man säger så.. Är rätt så klar med graviditeten. Jag har för avsikt att amma min bebis i ca 6 månader, precis som jag har gjort med mina två tidigare barn. Kan inte påstå att jag är särskilt förtjust i varken läckande amningsbröst eller att bli reducerad till en mjölkmaskin, men det är viktigt för bebisen och eftersom jag inte har haft några problem med amning tidigare så är det ett ganska självklart val för mig (all respekt till de kvinnor som av någon anledning inte kan eller vill amma dock!). Jag är dessutom rätt lat och tycker det är rätt smidigt att alltid ”ha maten med sig”.

Den här latheten – och ett stressigt liv – är också anledningen till att jag inte är en sån morsa som gör egna puréer etc när bebisen börjar äta riktig mat. Men jag har de senaste åren blivit mkt mer medveten när det gäller min egen kost och tänker att jag borde göra samma val när det gäller mina barn. Äter mer ekologiskt, mycket svenska råvaror och väldigt mkt mindre kött. Därför ser jag mycket fram emot att få servera min bebis både ekologiskt och svenskproducerat när det är dags för honom att börja äta annat än bröstmjölk.
 
Lantmännens nya märke Little Farmer erbjuder allt detta och mer därtill. Gröt och välling som innehåller ekologisk havre, fullkornsvete och mjölk från svenska gårdar. Har dock en känsla av att jag inte är ensam om att glädjas över att man kan göra ett medvetet val även i barnmatshyllan. Vi är ju så noga med kvalitén på allt annat till våra små älsklingar – bilbarnstolar och barnvagnar osv. HÄR kan ni läsa mer om Little Farmer och deras produkter. Ser fram emot att ge Baby Almenäs en ekologisk och ren start på livet utanför livmodern, utan att jag själv behöver slava i köket eller slå knut på mig själv för att hitta bra råvaror.
Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med Lantmännen.

 1. Agnes skriver:

  Hej!
  Vad tyckte du om vällingen och gröten?
  Letar efter hälsosamma alternativ till bebis❤️Kram från research Agnes på Spårlöst.

 2. Petra skriver:

  Åh med tredje barnet vet man också att tillägg inte är så farligt att ta till om inte mjölken räcker till.. mätt unge ger glad mamma..

  O BB-vistelsen med trean!! Ingen som i frågasatte napp eller nått..

 3. Anna skriver:

  Jag tyckte helt klart tredje barnet var enklast, med amning och det mesta. Förmodligen för att jag visste vad/hur jag skulle göra. Gjorde liksom ingen stor sak av det, slappnade av. Och hade lärt mig på resans gång med barn 1 och 2 att man inte alls måste amma i timmar!! Nä, genom att vara observant på när bebisen faktiskt ätit klart så slapp jag sitta ändlösa stunder. Sen fick lillpojken minsann nöja sig med nappen! På så sätt slapp han dessutom problem med magknip och kolik. Stort lycka till med allt som väntar!! Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..