ANNONS

Babyshower

/

Snacka om att jag blev överraskad i tisdags! När jag var gravid senast (för 8 år sen) så hade inte det här amerikanska påhittet kommit hit till Sverige ännu, men nu verkar det vara rätt vanligt (iaf av sociala medier att döma). Jag och barnen hade bestämt att vi skulle träffa min kompis (och Dylans gudmor) Caroline på kvällen. Hon skulle köpa med pizza typ och vi skulle äta ihop hemma hos oss. Hon var lite sen, Dylan var jättehungrig och lite ilsken när det ringde på dörren och han sprang för att öppna. Men utskällningen fastnade i halsen och han bara stod och gapade när det vällde in tjejer med ballonger och grejer. Även jag blev helt chockad! Även om jag tack vare nåt 6:e sinne hade städat lite extra ordentligt just den här dagen. Tack gode Gud för det, för det var krigsvarning på lägenheten innan.. 

De som kom var, från vänster: Linda Rosenqvist (min maratonkompis och fd arbetskompis på travet), syster Jenny Almenäs, Caroline Claesson (organisatören! Dylans gudmor och Jacks barnvakt sen han var 2 år, min fd arbetskamrat på OTW), jag själv, Åsa Elmroth (min fd arbetskompis på travet), Liza Ahlsén (en av mina äldsta kompisar, min första vän när jag flyttade till sthlm 1998, har bott hos henne i perioder) och Sara Biderman (min stylist och partner in crime). Fick också videohälsningar av min kompis Johanna (som bor i Madrid), Linda (som bor i Hongkong) och Tessan och Pauline (som bor i Göteborg). Jag har på senare år sorterat rätt mycket i mitt umgänge, men är väldigt glad över de nära kompisar som jag har sparat. Insåg att jag inte hinner med så mkt socialt häng utanför jobbet och då känns det viktigare att ge av den lilla tid man har till de som faktiskt är ens nära vänner. 

Lite roligt att Patrik och jag lite skämtsamt kallar varandra för apor och då ska vår apbebis givetvis ha en gosedjursapa och en ballongapa, haha. Fick mitt livs första blöjtårta, intressant fenomen! Eller jag fick två faktiskt. Syrran hade gjort en och Sara hade gjort en. Massa fina presenter fick jag också. Kläder till bebisen och godis och BB-champagne till mamman. Vi var hemma hos mig och åt tårta och drack skumpa först och sen gick vi till Mäster Anders och käkade middag. Supertrevlig kväll med tjejsnack i kubik! Tack underbara vänner, jag blev otroligt glad för detta ❤️

Det tog dock på krafterna för dagen efter (igår alltså) var jag helt slut och sov typ hela dagen. Vet inte längre vad som är graviditeten eller sviterna efter utmattningen, men hur som helst är det väl viktigt att lyssna på kroppen och jag försöker verkligen göra det. Vill den sova en hel dag så är det bara att acceptera att det är så, istället för att lägga massa kraft på att övervinna de här trötthetskänslorna eller att ha dåligt samvete för att en hel dag tillbringas i sängen. Och idag känner jag mig lite piggare så det var nog precis vad kroppen behövde. Nu väntar gymmet och sen lite jobb.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00