Svar – del 2

Vad är det knäppaste som skrivits om dig? Och kanske något bra också?

Ja du.. Det har skrivits otroligt mycket sjuka saker om mig genom åren. Ibland blir man arg, men oftast kan man inte göra annat än skratta. Jag hoppas ni förstår att när tidningarna skriver om en så tycker man själv ganska ofta att det är lite pinsamt. Men det är ju inget man själv kan påverka. Det är en ”klick-värld” vi lever i och när det skrivs en massa knasiga grejer om en person beror det helt enkelt på att tidningarna bedömer att det genererar en hel del klick. Några av de konstigaste grejerna som har skrivits om mig är när jag fastnade i hårborsten och missade en travsändning (true story ), eller när det skrevs om mina ”nakenjeans” som jag hade på mig i tv (var helt enkelt ett par trasiga jeans), eller när min garderob tvingade mig att flytta från min lägenhet (en aningens hårt vinklat va..) osv. I skvallerpressen har det skrivits en hel del som inte ens är i närheten av att vara sant, men kan inte komma på något just nu. Jo förresten, riktigt förbannad blev jag när Se&Hör skrev att jag väntade mitt tredje barn – 4 månader efter att jag hade fått mitt andra.. Så otroligt fräckt och förnedrande. De påstod att källor nära mig bekräftade detta (mig hade de inte ens ringt..), vilket var ren och skär lögn. Då ringde jag och skällde ut dem efter noter och fick en miniliten dementi i nästa nummer. En dementi ingen läste förstås.

Blir det någon mer omgång av Superstars?

Vet inte riktigt hur mkt jag kan säga om det här, men det jag KAN avslöja är att 5:an var väldigt nöjda med hur programmet blev och vilka tittarsiffror vi hade.. Så vi håller tummarna för en fortsättning helt enkelt

Hoppas du på att bebisen blir en tjej eller kille?

Jag vet ju med största sannolikhet att det blir en kille så jag är helt inställd på det. Visst hade jag nånstans där i början hoppats på en liten syster till mina två killar, men jag har hela tiden känt på mig att det är en liten pojke. Och jag har nog också accepterat att jag är en killmamma helt enkelt.

Hur många poäng har du som mest gjort i en basketmatch?

Nu är det ju ca 20 år sen jag la av med basketen så jag måste erkänna att minnet är lite sisådär. Skulle gissa att jag som mest har gjort 26-27 poäng i nån match. Även om min uppgift de sista åren jag spelade främst var att spela fram andra, då jag var pointguard och playmaker. Saknar basketen så mycket! Kanske ska göra ett försök att slå mitt poängrekord när bebisen är född. Haha.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..