ANNONS

Jag gjorde en Glenn Hysén..

/

Gjorde bort mig lite igår, jag blev helt enkelt lite ivrig.. Såg en artikel i Aftonbladet om att Patrik skulle spela i Hammarby Handboll nästa år (det har varit lite dragkamp om honom sen det blev känt att han skulle flytta hem till Sverige nämligen) och tänkte väl: kul att det är offentligt äntligen, då ska jag hjälpa dem att få lite uppmärksamhet kring det. Så jag retweetade helt enkelt Johan Flincks tweet om artikeln. Sagt och gjort, bestämde mig sen för att läsa artikeln lite noggrannare (hade bara läst ingressen, är man en bråttom-människa så är man..) och insåg att Hammarby inte bekräftade Sportbladets uppgifter. Oups. Jag hade gjort en Glenn Hysén. 

Ni som gillar sport kanske kommer ihåg när Glenn Hysén ställde sig upp i Blåvitt-klacken och skrek ”Tobbe är klar!”. Innan Tobbe var, ja, klar.. Det var iaf inget som varken Blåvitt eller Tobias själv var redo att kommunicera utåt i det läget. Men är man Glenn Hysén kommer man undan med det mesta, haha. Han är ju för go. Om ni inte har läst hans krönikor i Expressen så har ni några timmars underhållning framför er, in i arkivet och leta upp dem Även Tobias Hysen skrattade gott åt mitt lilla misstag..

Jaja, nu är det ute iaf Min elvaåriga sons första reaktion var att han inte tänker gå på en enda match. Han är ju nämligen AIK-are. Och gå på en Bajen-match då.. Nä det kunde han inte tänka sig! Det är allvarliga grejer det där. Dylan var också tveksam till att gå på matcherna. När vi såg Hammarby-Ricoh för en månad sen tyckte han nämligen att Hammarbyklacken skrek så högt att man fick ont i öronen och huvudet, haha.

Men om inte Hammarby portar mig på matcherna efter min lilla fadäs så ska iallafall jag sitta där och heja med Bajen-halsduk och plakat på varenda match i höst. Blir kul! Hoppas vi ses där

Helt off topic: Brände mig precis i munnen på alldeles för varmt potatismos. Har nu stora blåsor i gommen. Aj fasen vad ont det gör.

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00