ANNONS

Så många serier, så lite tid..

/

Kollar just nu på, håll i er nu, inte mindre än FYRA serier samtidigt.. Jag tittar själv på Big Little Lies (älskar Reese Witherspoons komplexa karaktär, gillade henne i Wild också, hon går mot en ny vår i sin karriär) och American Horror Story (har sett de tre första säsongerna, första var avsolut läskigast, Jessica Lange är magisk i alla roller).

Tillsammans med Patrik kollar jag på Farang (man blir mest irriterad på hur dumma grejer tonårsdottern gör hela tiden dock) och Billions (fängslande på alla sätt, även om jag inte fattar jättemycket av aktiehandeln etc). Har ju också börjat med Girls (för femtielfte gången), men kommer inte förbi första säsongen. Tycker bara inte det är bra.. Får ingen feeling för karaktärerna, ingen av dem faktiskt.

Är i Tyskland nu över påsken och just idag är Patrik borta hela dagen och spelar match och jag saknar honom löjligt mycket. Har känt mig ängslig och otrygg ända sen terrordådet och behöver ha honom nära hela tiden. Bävar för att åka hem igen och klara mig själv i två-tre veckor. Men det går väl över hoppas jag.

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00