Nu hittar ni mig i matvarubutikerna!

I samarbete med Pierre Robert.

Som jag har berättat tidigare så är jag ambassadör för Pierre Robert under 2017 och nu är första kampanjen ute i butik. Så här ser det till exempel ut i en butik i Göteborg. Mina egna favoriter av Pierre Roberts tunna strumbyxor är 10 denier i färgen ”touch of tan” som jag har på mig på bilderna. De är baske mig näst intill osynliga! Underbart så här på vårkanten när man gärna vill gå med bara ben, men det är liiite för kallt och benen är liiite för bleka.

Jag har fått möjligheten att tävla ut några av mina favoritstrumpbyxor så jag har satt ihop ett härligt paket från Pierre Robert till ett värde av 700 kr. Titta in på min instagram @jessicaalmenas om du vill vara med och tävla.

Det allra bästa med de här strumpbyxorna är nog ändå att du kan köpa dem i din vanliga matvarubutik. Lättillgängliga kvalitetsstrumpbyxor helt enkelt. Du hittar de också HÄR i Pierre Roberts webshop.

I samarbete med Pierre Robert.

  1. Vet ej om du läser här men du frågade ju i podden så jag ger det en chans. 🙂 Tror vi får liknande besvär av pollen, när jag inte är gravid tar jag 1 tablett allegra varje morgon och tar sedan två puffar med en luftrörsvidgande inhalator för ansträngningsastma (har bara astma vid pollen) cirka 15 minuter innan löppasset. Funkar skitbra och kan löpträna och tävla som vanligt. Nu är jag också gravid och får inte ta inhalatorn, har fått nya tabletter som ska vara ok vid graviditet men har inte börjat ta de än. Får du tips om hur man kan lösa astman under graviditet får du gärna höra av dig! Mvh

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..