ANNONS

Helgmys

/

Det finns faktiskt fördelar med att ha varit utmattad/utbränd. Den absolut största vinsten jag har gjort är att jag har tvingats omprioritera mitt liv. Jobbet har fått en mycket mer undanskymd roll och familjen en mycket mer framträdande. I 15 år har jag jobbat nästan varje helg, nästan varje högtid, många kvällar, långa dagar. Jag har missat fotbollsmatcher och gymnastikträningar och barnkalas och föräldramöten och fredagsmys och lata helger. Eftersom jag jobbar mycket mindre nu och nästan inte alls jobbar helger längre får jag äntligen uppleva den där friyay-känslan som alla andra har. ÄLSKA lediga helger! Älska!

Den här helgen har hittills varit himla härlig. Igår var vi först på Dylans basket och sen blev det tacos och filmmys. Idag har vi varit ute i Fruängen hela dagen och kollat på Jack som har spelat fotbollscup. Jag älskar att vara idrottsmorsa! Tyckte själv det var så oerhört kul att hålla på med sport och vara en del av ett lag och det är minst lika roligt att följa Jacks fotbollslag och Dylans basketlag. Tänk om jag aldrig hade gått in i väggen och fortsatt jobba som jag gjorde och aldrig hade fått uppleva den här andra delen av livet.. Så, konstaterar att nästan inget här i livet är helt svart eller vitt.

Nu ligger vi i soffan och kollar på Smartare än en femteklassare. Har ätit tacos för andra dagen i rad och det hettar härligt i ansiktet efter att ha varit ute en hel dag. Kommer att sova gott inatt! Och imorgon behöver jag inte stressa iväg tidigt till någon sändning. Nä, jag tänker unna mig en rejäl sovmorgon ☺️

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00