The end is near

Var det någon annan som såg det mystiska ljusskenet igår?? Satt och kollade på Bonusfamiljen med ungarna och plötsligt ryckte vi alla till då det var som om en stor lampa tändes på himlen utanför fönstret. Som en blixt men ändå inte. Vi blev alla lite småskakis, men tnkte inte mer på det. Tills jag gick in på Twitter och såg att även folk i Uppsala, Enköping, Sala och andra delar av Stockholm hade sett samma mystiska ljus. Var lite läskigt att somna på natten ändå. Funderade både på rymdskepp och utomjordingar och Ryssland och en stor meteor som skulle slå ner nånstans i Sverige och orsaka förödelse (katastroftänket är aldrig långt borta, haha). Men nu vet jag iallafall att det troligen var en sorts meteor som kallas för bolid (där lärde man sig ett nytt ord också minsann). Lite tråkig förklaring ändå Konspirationsteoretiker som jag är fortsätter jag fantisera om att det kanske var ett rymdskepp jag såg, haha.

 1. Malin skriver:

  Hej Jessica,

  Tack för en fin blogg och pod tillsammans med Lofsan, älskar att läsa och lyssna.

  Jag skulle så gärna vilja att du skriver ett inlägg om ditt och Patriks distansförhållande. Tips och råd, hur gör man för att lyckas? Jag vet att han ska flytta hem men skulle ändå vilja att du berättar hur det varit/är för er.

  Hälsningar,

  Malin

 2. Alltså detta letande av träningstights för gravida, tights med hög midja för att rymma magen! Har du några du kan tipsa om som man kan få tag på att beställa online? Utbudet känns inte jättestort.

 3. Vi var ett tjejgäng hemma på Ekerö som också såg att himlen lystes upp. Undrar såå vad det var..

 4. Annika skriver:

  Vilken tid var detta? Har inte märkt någonting alls, men jag låg säkert i sovrummet med rullgardinen neddragen. Vi var trötta efter en helg av skidåkning och annat trevligt.

 5. Karin skriver:

  Oj, vilken tid? Jag har inte läst något om det men såg något i ögonvrån som liknade en blixt när jag stod i badrummet igår! Kikade ut genom fönstret och tänkte till och med att grannen (på andra sidan en rejäl häck) kanske hade tagit ett foto hemma hos sig…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..