Vecka 22 ✅

Det blev inte direkt en träningsvecka.. (räknar från mån till sön för enkelhetens skull, även om jag byter gravidveckor på fredagar) Patrik var här i Stockholm från söndag till onsdag och det blir av någon anledning inte speciellt mkt träning då. Vi har mest myst helt enkelt, men det är ju inte fel det heller, haha.

Totalt blev det: 1 löppass (Almenäs-intervaller och totalt 6 km), 1 yogapass och 2 styrkepass (varav ett på utegymmet i Rålis, riktig skoghuggarträning).

Cravings: Blodpudding, räkor, lemonad, glasspinnar, godis. Igår åt jag så mycket godis att jag på riktigt höll på att spy för första gången i den här graviditeten. Usch. Men, jag har även börjat gilla grönsaker igen så nån slags balans har väl ändå uppnåtts. Haha.

Kroppen: Tycker inte om att magen växer åt alla håll. Den där sidomagen och ryggmagen tycker jag inte om. Alls. Känner hur bebisen rör sig flera gånger om dagen nu och nu har även killarna och Patrik kunnat känna det. Det är häftigt ändå. Att ha en alien som har intagit ens kropp. En liten människa som bor därinne. Sliter en del i ligamenten och kliar lite här och var på kroppen, men på det stora hela känner jag mig rätt stark!

Övrigt: Häromdagen kände jag att kanske man skulle ta och skaffa en till med en gång, av bara farten sådär, för att kanske kanske få en flicka också. Föreslog det till Patrik som är van vid att vindflöjeln blåser åt lite olika håll från dag till dag i den här skallen så han lullade mest med. Har en känsla av att det inte kommer att kännas så aktuellt när vi är mitt uppe i nattvak och amning och bajsblöjor etc…

Humöret går lite upp och ner, det är väl hormonerna som spelar mig ett spratt. Ena dagen är jag på strålande humör och nästa dag en smågrinig crybaby. Stubinen är heller inte så lång, ett tips är att aldrig reta upp en gravid kvinna. Hon kan med en fingerknäppning förvandlas till en eldsprutande drake

Älskar att spela basket. Praktiskt att ha en egen basketboll på kroppen också

 

Morgonstund har guld i mun. Iaf när min älskling är här. Också han som har tagit bilden.

 

Mina gravidläppar! Alla ankor kan slänga sig i väggen! Men gillar dem lite ändå faktiskt

 

Basketcup med Dylan i helgen. Otroligt roligt, tyckte både han och jag. Han var såååå duktig!

 

Some utegym-action. Kände mig så stark och körde stenhårt med traktordäck och stubbar och allt vad det är. Nu, några timmar senare, är jag rätt så mör ja.. Kan bli ofrivilligt sängliggande imorgon

 1. Ida skriver:

  Önskar så att jag hade tränat mer under graviditeten (är i vecka 31), men det har inte känts bra. Jag avslutade precis tjejklassikern när jag blev gravid och från att gå från att ha tränat regelbundet och målinriktat till knappt alls (mer än promenader och lite styrka då och då), är jag lite rädd för hur det kommer bli att dra igång sen. Jag är SÅ träningssugen och längtar så tills ungen är ute så jag kan känna att min kropp är min kropp och inte utlånad till nån annan, haha.

  Det är så härligt att se hur du håller igång och jag blir pepp! Det kanske kan vara läge att utgå från nått program i stora löparboken för kvinnor när jag kan springa igen? 🙂

 2. Anomym skriver:

  Bruce är också fint

 3. Eva skriver:

  Hej! Kände bara för att ge dig ett namntips…Jack, Dylan och Sam. Låter grymt bra eller hur? /Eva

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..