Preggo och postpreggo-tips

Alltså det är så kul att läsa era kommentarer på gravidinläggen! Skrattar högt ibland, haha. Mycket igenkänning.. Nu behöver jag iallafall er hjälp. Ska leda några galor den här våren och det är ju inte superlätt att hitta kläder som passar, särskilt inte finklänningar.. Det är liksom långklänning som gäller. Har iallafall fått låna några superfina av Camilla Läckberg (God bless her!) så det ska nog lösa sig, MEN jag behöver nån slags shapewear att ha under. Har googlat och det är en djungel! Verkar inte heller finnas att köpa i butik utan man får beställa på nätet. Så, är det någon som har testat och kan rekommendera? Nån som testat preggo-Spanx till exempel?

Och om man blickar framåt, till den ljuvliga dagen då den här lille skrutten ligger PÅ min mage istället för i, vilken är den bästa gördeln/korsetten? För det funkar ju faktiskt. Och jag har en tv-inspelning 2 månader efter förlossning så det skulle kännas bra att åtminstone vara i hyfsad form.. Den får inte korva eller göra jättevalkar under kläder och ska ju helst vara hyfsat bekväm. Alla era erfarenheter uppskattas!

 1. så bra! Tack så mycket för att du delar en så bra artikel. Jag har redan delat den här artikeln med mitt Facebook-konto.

 2. Kajsa skriver:

  Glammoms gördel är jättemjuk och skön, belly bandit är styvare påstås det. Men jag har bara provat förstnämnda och den är underbar.

 3. Pamela skriver:

  Hej Jessica,
  Ifall du letar lång galaklänning så har jag en som Fadi el khoury sydde upp till mig när jag va gravid i 6 månader.
  Mvh
  Pamela

 4. Du ser lika snygg ut som alltid.

 5. Jag har också haft Belly Bandits korsett. Så bra och så skön. Funkar kanon under kläder. Men ta den mindre storleken om du väljer mellan två. Tack för härlig läsning och bra pepp i Träningspodden!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..