Vecka 21 ✅

Jösses, nu går veckorna så fort att jag inte hinner med! Liten sammanfattning av vecka 21 (trots att vecka 22 snart är slut..).

Status: Mycket vätska i kroppen, förmodligen pga alla kolhydrater jag stoppar i mig.. Andfådd av minsta lilla. Måste typ vila om jag går uppför en trappa. Magen växer för varje dag känns det som. Åt alla håll och kanter. För att inte tala om brösten! Var de verkligen så här stora när jag var gravid senast?? Kan inte minnas det. Inte många bh:ar i garderoben som passar. Det börjar sträcka ordentligt i ligamenten i magen nu. Som om man har träningsvärk ungefär. Och jag kan inte andas genom näsan när jag sover. Enligt min kille så gnisslar jag, snarkar och flåsar som en aircondition. 

Här är dom! Angelina-läpparna!

Träning: Rätt så bra träningsvecka. 4 löppass, 1 yogapass och 1 styrketräning. Första löppasset var Almenäs-intervaller, totalt ca 6 km. Andra sprang jag 6 km på bandet. Tredje passet var 4,5 km utomhus och det fjärde var 5 km utomhus. Orkar inte springa lika långt längre, men tänker att det är okej. Styrketräningen var ett pass där jag körde igenom hela kroppen. Började med att ro 1 km, min nya grej. Det är himla bra träning för ryggen. Yoga körde jag ett pass från Yogobe för gravida. Har hittills tyckt alla gravidpass går lite för långsamt, men nu är magen rätt så mkt i vägen så det känns ganska lagom.

Cravings: Ja kolisarna då förstås. Glasspinnar (Piggelin!  Har ätit typ 3 om dagen) och en godisblandning som heter Matador.

Och snart är det dags att skriva om vecka 22. En tröttvecka.

 1. Åsa skriver:

  Hej Jessica! Undrar om du har naturliga lockar och i sånt fall, vad har du för schampo och balsam och styling ? Jag har självfall/lockar men det blir så frissigt, så jag är på jakt efter tips!

 2. Matador mix, älskar man oavsätt om man är gravid eller inte. Kroppens förmåga att känna ”sug” efter det den behöver så läckert, blodpudding=järn grönsaker =vätska. Jag som ALDRIG äter halvfabrikat var galen i PULVER mos med Eldorados tjockkorvar (skulle så klart vara sämsta skiten) och eldorados räksallad! Vet inte vad kroppen ville säga där dock! Knaprade även isbitar konstant, beställde ett glas med isbitar på resturang! finns inga regler för en gravid kvinna!

  Härligt att se dig sprudlande glad. En vännina gravid v20 genomgår abort idag. Helt klart blandade känslor i mig, stöttar henne såklart men endock så känns det så fel. (Inga spec orsaker annat än att grav upptäcktes v19 och hon vill inte ha barn nu 19år) men ja kvinnan har ju rätt till sin kropp!
  Fantastiskt att få följa en del av ditt liv, det man får se av dig värkar vara en modig kvinna! Du är duktig och tack för den del vi får ta del av!

  /Sofi

 3. Ida skriver:

  Jaaa matador-mix Trodde jag va typ den enda i landet som gillar den. Men då vet jag att det finns en till ☺☺

 4. Anna skriver:

  Jag är halvt utkörd från sovrummet Är dessutom förkyld nu och låter tydligen extremt mycket när jag grisar i sömnen!
  Är i v 20+3 😉

 5. Jag tycker du är grym som tränar så mycket !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..