Lördag

Som en dröm på min balkong nu. Så varmt i solen att man svettas i bikinitopp och grannen spelar ljuvlig klassisk musik. Och imorgon kommer kärleken hit, blir ju inte bättre. Nej vänta, vad fan hände nu? Närmaste grannen satte på Roadtrip på högsta volym Jaja, man ska ju inte få ha det för bra.. Ikväll ska ungarna och jag kolla på Mello såklart. Här laddas det för fullt, det är mest Lisa Ajax som går på repeat. Vem tror ni vinner? (Men kära granne, Mello-mixen på Spotify är inte särskilt njutningsbar.. )

Har haft två riktigt trötta dagar. I torsdags var jag säker på att jag skulle bli dundersjuk för jag orkade inte upp ur sängen. Igår var jag fortfarande trött och hängig, men det är nog ingen influensa i antågande. Snarare en kombo av graviditet och sviter av min utmattning. Ibland känner jag mig helt frisk och full av energi, men så dras man tillbaka till verkligeheten igen av den stora tröttheten som klubbar en i huvudet som en säl. Behöver fortfarande extremt mycket återhämtning när jag har varit lite extra aktiv. När jag hade varit i Thailand och Australien till exempel var jag så trött att jag gick runt i dvala i typ en månad. Gick och la mig 19-19.30 varje kväll och sov på dagarna. Det är bara att acceptera att man får låta kroppen bestämma. När orken finns kör man på, när man måste vila ja då vilar man helt enkelt.

Piggare idag iallafall så nu blir det nog en liten löprunda i vårsolen. ☀️

  1. Marica skriver:

    Lyssnade på träningspodden idag på min promenad. Jag håller på att tillfriskna efter en utmattning och har fått tänka om väldigt mycket bl a gällande träning. Jag har alltid pushat mig mycket när jag tränar, nu har jag lärt mig att jag inte alltid kan pusha kroppen som förr. Tyckte det var så bra att du nämnde i podden att lösningen inte alltid är träning, för det är nog svårt att förstå om man inte varit där. Är man frisk så kan man ofta trotsa tröttheten och köra ett pass, men det funkar ju inte riktigt om man är hjärntrött. Känner igen mig mycket i det du berättar, tack för att du delar med dig! Du är så inspirerande och härlig! Stor kram

  2. Sarah skriver:

    Hoppas du får en riktigt fin löprunda!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..