Bilder från München

Glömde visst att posta bilderna från min och Jacks härliga helg i München. 

IMG_3924
Hotellfrukost är aldrig fel. Gottade i mig massa sött som french toast och pain au chocolat. Mmm..

 

IMG_3932
Surfing i Engelska parken. Ser hur kul ut som helst ju!

IMG_3936
De två cyklisterna.

IMG_3950
Tjockis framför kinesiska tornet. När vi cyklade tillbaka efter matchen var det fullt med dolk här som drack öl och hade det trevligt. Levande musik och sånt. Mycket mysigt.

 

IMG_3970
Jack tyckte det var kul att få kolla in Allianz Arena som ju är en ganska så imponerande byggnad.. Han skämdes dock ihjäl för att han hade på sig sitt nya Bayern München-ställ på konkurrenten 1860 Münchens match.

 

IMG_3977
Enorm arena. Och vilken stämning! 30300 personer på plats. I andraligan! Fotboll är lite större i Tyskland än här hemma..

 

IMG_3979
Var ju egentligen inte mössväder i München i lördags, nästan 20 grader och sol. Men vi blev iskalla när vi satt i skuggan på arenan. Brrr.

IMG_3985
Fick tumma lite på hjälmen tyvärr… Living on the edge liksom

 

IMG_3986
Har bisarr craving på ÖL! Jag som inte ens gillar öl som ogravid.. Fick bli en stor svalkande alkoholfri en på vägen hem från matchen.

 

IMG_4010
Sjuuuukt sliten och trött efter 4 timmar på cykel. Ett varmt bad senare låg jag i morgonrock resten av kvällen.

  1. Petra skriver:

    Åh vad mysigt!! Det är så lyxigt att kunna få göra nått med bara ett av barnen… Många familjer idag borde dela på sig lite oftare o hitta på mamma/pappa barn aktiviteter, det är lika viktigt för familjen att må bra som att mammor o pappor hittar egentid… 🙂 Vi har fördelen med ett fritidsboende, barnen älskar att få åka dit själva med en förälder.. Sen älskar ju stora dottern o mamman samma saker, hotell o shopping… nu räknar vi ner till haymarket o tunnelrun… ljuvligt!!

  2. Amanda skriver:

    Vad häftigt det såg ut med surfing sådär mitt i stan! 😀 Vad ligger i frukostskålen? Gröt? Ser sjukt gott ut..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..