Hej München!

Blev en liten oplanerad avstickare till München idag. Patrik är i Spanien och spelar match, men jag har bästa ressällskapet med mig – Jack, 11 år. Vi har det så härligt när vi reser ihop. Barn som han är så uppskattar han de små tingen. Som att vi tex har ett stort badkar där han i eftermiddags kunde ligga och kolla på herrarnas stafett (skid-VM). Bland dagens övriga aktiviteter fanns: det obligatoriska inhandlandet av en fotbollströja. Den här gången blev det Bayern München med Sanchez på ryggen. Äta konstiga bullar på café. Promenad längs shoppingstråken och till Marienplatz. Spa på hotellet. Tyskarna är lite konstiga dock. De kör helst naken-SPA. I bastuarean till exempel var det förbjudet med badkläder och det var gemensam bastu för kvinnor och män. Jag är inte direkt pryd, men är ändå inte helt bekväm med att gå runt naken bland en massa gubbsnoppar Sen blev det roomservice för vi orkade inte klä på oss igen, haha. Bor på Sofitel, mycket härligt hotell. Precis vid Hauptbahnhof, lyxigt men ändå coolt. Me like. 

IMG_3729
IMG_3731
IMG_3738
IMG_3745
IMG_3911
IMG_3914
IMG_3917

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..