Sportlov i Kassel

Sportlov i Stockholm den här veckan så jag åkte med Patrik till Tyskland när han åkte tillbaka. Grabbarna är hos sina pappor. Vi har passat på att jobba med vårt gemensamma företag samt mitt AB som Patrik är styrelsemedlem i. Förena nytta med nöje liksom

Igår var jag ute och sprang en runda. Det blev 6 km i ett nästan vårvarm Kassel. Eller, vår är kanske att ta i, men ca 10 plusgrader iaf. Stor skillnad om man jämför med kalla Stockholm. Kunde springa utan både mössa och vantar och i bara underställ och en tunn vindjacka. Hittade ett par compressionstights från Casall i träningsgarderoben, de är i samma material som mina yogatights och har hög härlig midja som sitter perfekt över magen. Känns nästan som de hjälper till att stötta upp magen när man springer. Ni vet som en bra bh ungefär, så det inte guppar så mycket, haha. Tror inte de är menade för gravida, men så länge kläderna passar så struntar jag i vilket. Det blev 6 km i ganska moderat tempo. Tog mig 40 min. Varken stressar eller pressar kroppen, men det känns fortfarande skönt att springa. 

IMG_3450
IMG_3456
IMG_3460

Apropå kläder, varför finns det inget fint för gravida? Det är som om handeln tror man blir en annan person och helt ointresserad av mode när man blir gravid. Hör här nu en gång för alla: alla gravida älskar INTE tunikor!! Och kan någon göra vettiga gravidjeans som inte är 1)för korta 2)ser billiga ut 3)inte hänger i röven. Har tyvärr det problemet med mina gravidjeans från H&M. När jag har använt dem några gånger börjar de alltid hänga i röven och sitter inte uppe ordentligt i midjan så det känns som man går runt med grenen vid knäna ungefär. Och alla fula kläder man förväntas ta på sig? Jag är kanske lite konstig, men jag blir sugen på att handla nytt när jag är preggo. Vill se fin ut med min nya kropp. Blir nästan lite shoppinggalen. Tyvärr är det rätt deprimerande eftersom man tvingas byta stil totalt när man har en växande mage. Den första designern/kedjan som gör en snygg gravidkollektion kommer att få en hög, rungande SHOUTOUT av mig.

Igår var det ju Fettisdag och ni kan ju tänka er vilken katastrof det var för en semmelälskare som mig att vara i Tyskland där inte en enda semla finns i sikte. Min kära pojkvän förstod givetvis dilemmat och föreslog att vi skulle baka egna. Sagt och gjort. Nu är jag ingen bullmamma direkt så jag tyckte det tog i längsta laget (tålamod är heller inte min starka sida..), men de blev riktigt goda när de väl var klara. Och av någon anledning mycket mindre söta än de färdiggjorda semlorna man köper. 

IMG_3469
IMG_3472

 1. Anna skriver:

  Word!! Skulle köpa gravid kläder igår men va fan jag e väl inte 70 år gammal å vill gå runt i en säck??!! Nej jag vill känna mig lika snygg som när jag köper nya vanliga kläder!! Skäms på er HM med flera

 2. Emma skriver:

  Kolla Lindex Mom-linje. Inte så mycket att välja på än så länge men kanske ett alternativ!

 3. Kolla Asos maternity, Topshop maternity, märket Boob och vanliga klänningar i trikåmaterial. Jag är i vecka 35 nu och precis som förra graviditeten använder jag nästan uteslutande klänningar från Filippa K, Zara och Salt med gravidstrumpbyxor från Twilfit alt stay ups från Lindex.

 4. Tilda skriver:

  Hittar du något fint så dela gärna med dig!
  Letar runt överallt men hittar inget till denna gravida kropp..

 5. Testa HM men inte de vanliga skinny jeans for de tojer sig massor (kopte ett par som far knan efter 5 minuter och bara ser hangiga ut) utan MAMA shaping skinny jeans. I alla fall for mig ar de toppen, tojer sig inte, sitter uppe och snyggt! I ovrigt kan jag bara halla med, bara for att jag ar gravid har jag inte blivit overfortjust i prickigt liksom….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..