ANNONS

Pojke eller flicka?

/

I fredags var det alltså dags för rutinultraljudet som görs nån gång mellan vecka 18-20. Man är ju spänd så klart, givetvis på könet men mest vill man ju bara se att allt verkar vara bra med bebisen och att graviditeten förlöper som den ska. Och allt såg bra ut! Skönt! Man kan ju inte 100%-igt veta att det är ett friskt och välmående barn därinne, men man blir ju åtminstone lugnare av att se och höra att det inte verkar vara några konstigheter. Det är klart att jag har tänkt lite på det, med tanke på att jag är över 40.

Bebisen låg och sov därinne, jag hade visst lite lågt blodsocker som hade smittat av sig så det var en tröttmössa vi fick titta på. Hen körde också nån form av avancerad yoga. Hur kan man tycka det är skönt att köra fällkniven som sovposition?

IMG_3435
Både jag och Patrik har hela tiden trott att det är en liten tjej som ligger därinne, även om jag har gått runt med en gnagande tanke om att jag nog är en pojkmamma trots allt.. Och när det var dags att titta på könet var det ingen tvekan om att det är ytterligare en liten POJKE jag har i min mage. Hade nog trott att jag skulle bli mer besviken, men det var som om jag hade vetat det hela tiden. Innerst inne känner man nog på sig vad det är. Så det blir en treklöver med brorsor hemma hos mig. Jobbigt för mig som blir enda med snippa bland fyra med snopp, haha. Så, Benny som spådde mig hade fel trots allt. Och nånstans känns väl det ganska skönt. Det tar ju heller inte ifrån honom allt annat han prickade in.

Började genast fundera på namn eftersom allt som står på min lista är tjejnamn. Tycker det är såååå svårt med fina killnamn! Vill ha nåt som är lite ovanligt, men inte FÖR konstigt. Samt nåt som funkar internationellt. Mina stora grabbar heter ju Jack och Dylan. Kom mer än gärna med förslag! 

IMG_3437
Även den här lille rackaren ligger och kliar sig i huvudet och undrar vad han ska heta..

255
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00