ANNONS

En skorpion glömmer aldrig

/

Idag skulle jag vilja skriva några ord om svek eftersom det är nåt som känns väldigt aktuellt för mig just nu. Vänner som utnyttjar en när man är som svagast och hugger en i ryggen är väl inga riktiga vänner? Inte i mina ögon iallafall. Jag har flera exempel på detta från när jag hade utmattningssyndrom och i en del olika situationer var tvungen att be om hjälp. Man kan ju inte i sin vildaste fantasi tro att den/de personen/personerna ska utnyttja det till sin egen fördel och sen hugga en i ryggen? Så gör man ju inte mot sina vänner väl? Nåväl, det hände iallafall mig.

Jag råkar vara en typisk skorpion. Lojal in i döden mot mina vänner och de jag bryr mig om. Lojalitet är rent allmänt ett starkt personlighetsdrag hos mig, även i jobbsammanhang. Ibland är jag till och med för lojal för mitt eget bästa (vilket jag har många exempel på). Jag skulle nog också säga att jag är en rätt snäll och varm person. Men en oförrätt glömmer jag aldrig och förlåter jag sällan. Och tyvärr har jag även skorpionens hämndlystenhet. Det skulle jag gärna vara utan, för det är absolut jobbigast för mig själv och är ju heller inte en egenskap man är särskilt stolt över. Men sån är jag. Jag bidar min tid. Väntar. Och en dag ger jag igen. Om inte karma hinner före.

IMG_3359

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00