Stressiga dagar

Nu har det varit fullt ös några dagar. Igår plåtade jag och Lovisa till vår nya bok som kommer ut nån gång i början på nästa år. Det är jobbigare än man kan tro att plåta träningsbok, det är ju som att köra ett långt träningspass. Väldigt långt eftersom man håller på i flera timmar. Så jag har ruggig träningsvärk idag. Aj aj. 

IMG_3260
IMG_3263
IMG_3270
Idag var det också upp i ottan för vi hade OS-kickoff för sponsorer på Berns. Vi är ju ett jätteteam som åker till Sydkorea nästa år. Alla var förstås inte där, men jag, Jonas Karlsson, Karin Frick och Foppa var iallafall på plats och berättade lite om våra känslor kring OS och lite om hur sändningarna kommer att bli. Jag ÄLSKAR verkligen OS. Är en riktig nörd och ser löjligt fram emot det redan. Dessa dagarna följer jag skid-VM med stort intresse, helt säkert många av utövarna där som även är med i PyeongChang om ett år.
IMG_3354
IMG_3356

 1. Ooooh, så fina bilder. Men du måste akta dig, när du tränar Du är gravid.
  Lycka till och trevlig helg

 2. Berit skriver:

  Åh så fina bilder på dig 🙂 Så roligt att vara ett gäng som jobbar åt samma håll. Stort LYCKA TILL men allt du tar dig för!

 3. Hej! Jag kör burpees utan ”kasta sig på magen”-momentet. Det vill säga jag hoppar bak, hoppar fram, hoppar upp och sen börjar jag om. Om du fattar, svårt att förklara i ord Man ska givetvis inte utsätta magen för något tok! Jag tror man måste gå lite på känsla vad gäller alla övningar. Så länge det känns bra och kroppen inte säger ifrån tänker iaf jag fortsätta. Ha en fin helg! Hälsningar Jessica

  1. Jenny skriver:

   Tack snälla för ditt svar Jag är så nyfiken på hur de gick för er på ul, kille eller tjej?☺️

 4. Jenny skriver:

  Hej, lyssnade på er podd precis och hörde att du kör almenäspokalen fortfarande Går det bra att köra burpees när man är gravid? Hur länge tror du man kan köra de när man är gravid? Det är en bra övn men jag törs inte kasta mig på magen ifall de kan vara skadligt för lilla bebben

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..