ANNONS

Mat hem till dörren – succé!

/

I samarbete med Linas Matkasse.

Alltså, att jag inte har kommit på förrän nu hur skööönt det är att få maten levererad till dörren!?! Den här veckan testar jag och ungarna Linas Matkasse och det har ju underlättat våra liv rejält. Det var inte lätt att välja mellan alla härliga påsar. Jag velade mellan Flexitarian-kassen, Barn-kassen och Lättlagade kassen. Men fastnade till slut för Originalkassen. En bra mix av olika rätter och smaker och inte för komplicerat, vilket inte är helt oviktigt när man inte är så vass i köket.. Toppen att man kan prenumerera på kassarna också (och ändra kasse efter tycke och smak), samt att man kan komplettera med andra grejer man behöver. Jag har nog inte tänkt släpa så mycket matkassar hem från affären längre om man säger så.. 

IMG_3175

Påsen levererades hem på söndagen och innehöll massa gott och råvarorna såg riktigt fräscha ut. Igår gjorde jag Pulled Beef Pita och det var både enkelt och gott. In med pulled beef i ugnen en halvtimme bara och under tiden fixar man resten. Dock hoppade vi över den picklade rödlöken eftersom ingen i familjen äter rödlök. Både stora och små tyckte resultatet blev riktigt mumsigt! Idag ska jag sno ihop en lite extra lyxig carbonara med kassler och champinjoner.

IMG_3217

IMG_3219
IMG_3224
IMG_3229
Jag har tillsammans med Linas Matkasse ett litet specialerbjudande till er som läser min blogg. Alla nya kunder kan få prova en matkasse från 299 kr. Om ni klickar HÄR (länk) får ni 4 stycker fina muggar från Rice vid veställning av valfri matkasse. OBS se till att koden TACKJESSICA står med som rabattkod, men den är redan inlagd om ni klickar HÄR. Jag lovar, det är värt att prova. Inte minst för oss stressade, arbetande småbarnsföräldrar.
IMG_3335

Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med Linas Matkasse.

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00