ANNONS

Vecka 18 ✔️

/

Jösses, nu har tiden rullat på bra. Nu är ju snart vecka 19 snart också förbi.. Vecka 18 var rätt intensiv. Hade en hel del jobb och rätt stressigt. Har ju blivit lite piggare, men har dåliga och bra dagar får man säga. De dåliga dagarna är jag ruskigt trött, nästan apatisk, och har sjuk huvudvärk. Då blir det inte speciellt mycket gjort. Men de bra dagarna har jag känt mig rätt pigg ändå. Högre energinivå definitivt! Kan också ha berott på de soliga nästan vår-dagarna här i Stockholm förra veckan. Blev så himla taggad på att gå ut och springa och det gjorde jag också två gånger förra veckan, lite drygt sju kilometer per gång. Underbart härligt! Totalt blev det 2 löprundor, 2X30 min yoga, en Almenäs-pokal och en timme basket med sonen. Och så lite promenader förstås.

Cravings: helt sjukt, från att ha varit hungrig som ett djur och verkligen tryckt i mig kolhydrater så är jag inte sugen på nånting! Känner ”blääää” för varenda maträtt. Inte kul alls! Och har därför trillat tillbaka lite i gamla dåliga mönster där jag ibland glömmer att äta lunch. Det mår man ju inte toppen av. Men blir illamående av nästan allt jag äter. Utom glass… Så det har blivit en och annan glasspinne ja..

IMG_2981
IMG_3043
IMG_3150

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00