Kläder

Har fått många frågor på Instagram om mina kläder den här veckan, så här kommer lite info till er som undrat. 

IMG_9217
IMG_9241
Den här coola outfiten hade jag i veckans avsnitt av Superstars. Både t-shirten och kjolen är från BikBok, skorna kommer jag tyvärr inte ihåg Lackkjolen var riktigt svettig i nästan 30-graders värme kan jag säga.. Jäklar vad svetten rann därunder!

 

IMG_9383
IMG_9391
Även det här är en outfit jag hade på mig i veckans Superstars. Älskar, älskar, älskar den här toppen och shortsen i siden från Valerie. Så fint, fast man måste ha lite färg för att bära upp det om man är blondie som jag. Skorna är från Superga, väldigt sköna sneakers. Helt klart en ny favorit att variera med mina Converse.

IMG_3122
Det var många som frågade om den här vita kjolen som stylisten klädde mig i på Pierre Robert-plåtningen. Jag har faktiskt en likadan (och en likadan i svart och grått dessutom) så jag vet att den kommer från Zara.

IMG_3162
Den här klänningen från Michael Kors köpte jag i LA för några år sen och jag har använt den jättemycket. Den är otroligt smickrande och som ni ser så funkar den även med en jättebula mitt på kroppen

  1. Louisa skriver:

    Ja, den nudefärgade toppen är fantastisk! Är också nyfiken på den.

  2. Tack snälla gulliga du för en inspirerande blogg. Du har inspirerat mig till att testa på yoga tack vare ditt inlägg om yoga ihop med Zalando. Tack.

  3. Annika skriver:

    Jag undrar mest varifrån den stickade nudefärgade tröjan kommer ifrån, som du har till den vita kjolen? Älskar den.

  4. Mona skriver:

    Så snyggt på dig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..