Rolig nyhet!

Om ni följer min Instagram har ni kanske redan sett att jag under 2017 kommer att vara ambassadör för Pierre Robert. Det känns riktigt kul! Har gjort en del samarbeten med dem på sociala medier tidigare och de har dessutom sponsrat Lets Dance så jag har fått gott om möjligheter att prova deras produkter, allt från strumpbyxor till trosor till tränings-bh:ar. Samarbetet sparkar igång med att jag frontar deras vårkampanj för tunna strumpbyxor, här nedan ser ni bilder från kampanjen. Fina tycker jag iallafall!

IMG_3120
IMG_3121
IMG_3122
Vi lyckades alltså dölja den här bulan på de flesta bilderna.. Rätt så skickligt av fotografen (och av mig förstås, hehe)
IMG_3118

 1. Mija skriver:

  Bilderna på dig i/bredvid fönstret är ju fantastiskt fina!

 2. Lina skriver:

  Jag undrar också vart tröjan från bild 3, såå himla fin!

 3. Linda skriver:

  Undrar också om kläderna på bild 3

 4. Nina skriver:

  Vackra kvinna!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..