Yoga för alla tillfällen

I samarbete med Zalando.

IMG_3056
Jag fortsätter att kämpa på med yogan, trots graviditeten. Känner att min kropp mår bra av det och då måste det ju vara bra för bebisen också! De senaste dagarna har jag testat Zalandos yogavideos som passar för alla tillfällen. De är lagom långa (runt 20 min), enkla att hänga med på (även för nybörjare) och man kan välja video utifrån behov. Dessutom är de helt gratis! För alla er som har hört av sig till mig och undrat hur man kommer igång så är det här ett perfekt sätt att starta på. In och utforska HÄR vettja! Om man nu råkar vara gravid så är det vissa övningar som inte funkar, men då brukar jag improvisera lite eller bara hänga kvar vid den senaste övningen.
IMG_3043
IMG_3055
IMG_3058

Idag körde jag detox-varianten som ska ha en utrensande verkan. Kände att jag behövde få lite fart på systemet, haha Men man kan också välja aktiverande yoga (perfekt på morgonen), stärkande yoga (här får musklerna jobba lite mer) och den som jag ska köra nu innan jag går och lägger mig – avslappnande yoga. Jag som har sömnproblem märker verkligen skillnad när man kör en kort lugnande yogasession på kvällen. 

IMG_3095

Alla kläder jag har på mig i det här inlägget kommer från Zalando som har ett riktigt bra utbud av yogakläder. Enkelt också att hitta vad man är ute efter, man behöver inte scrolla igenom 100 sidor sportkläder för att hitta nåt som passar till yoga…. Här kan ni kolla in deras utbud av yogakläder. 

IMG_3090
IMG_3097

Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med Zalando. 

 1. C skriver:

  Tack för tipsen! Jag borde verkligen komma igång med yogan igen. Var hittar men den snygga mattan?

 2. Frida skriver:

  Jag önskar att jag orkade träna! Är gravid i v 10 men för tillfället sjukskriven pga illamående. Det är fruktansvärt, inga mediciner hjälper. Dock kräks jag inte, så något positivit iallafall.
  Men jag blir peppad av din träning så hoppas att illamåendet försvinner snart så jag också orkar röra på mig.
  Stor kram till dig!

 3. Amanda skriver:

  Hej Jessica,

  Grattis till det fina i din mage. Jag undrar hur länge du och Patrik varit tillsammans samt hur lång tid ni haft ett distansförhållande? Har du några tips för några som kanske behöver ha ett sådant under en period?..

  /A

 4. matilda skriver:

  vill bara säga att jag tycker du är så himla stark person som står upp för all jäkla tragg mot dig om att du är gravid eller om dina åsikter osv. Heja dig!! Att du ser bra ut utan att vara gravid vet du säkert, men jag tycker du ser så jäkla fräsch ut som gravid det är så fint!! Lite pepp till dig från mig .

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..