Vecka 17 ✅

Sådär ja, då går vi in i vecka 18 då. Jag och den enorma kaggen. Peppar peppar, ska försöka att inte jinxa nånting nu, men jag känner mig faktiskt liiiite piggare. Kan bero på 1)järntabletter eller 2)andra trimestern. Eller båda för den delen. Det är ju härligt på många sätt. Det går till exempel att få saker gjorda på dagarna. OCH på kvällarna eftersom jag inte behöver gå och lägga mig klockan 20 längre. Det går också att träna på ett lite vettigare sätt. Förra veckan blev det tre löppass och två yoga, tänkte få till ungefär samma den här veckan. Tycker fortfarande det är skönt att springa, även om jag givetvis springer mycket långsammare nu.

Cravings: har blivit bättre på den fronten. Har varit lite mindre hungrig och smällt i mig lite mindre kolhydrater. Men vikten fullkomligen skjuter i höjden! Har redan gått upp drygt 6 kg Blir proppmätt när jag äter. Och då behöver jag inte ens äta särskilt mkt. Känns som om tarmarna, matsäcken och bebisen inte får plats där inne.

Har lyckats med massa konstruktivt den här veckan. Plåtat omslag för Topphälsa, varit med i BreakingNews, poddat, haft möte med Norstedts om min och Lovisas nya bok, haft utvecklingssamtal i skolan, varit på gymmet två gånger, hälsat på syrran och varit på modemiddag på NK (som ju var ett skämt modemässigt för min del eftersom jag inte kom i ett enda plagg i min garderob och såg ut som hej kom och hjälp mig..). Ni hör, produktiv vecka! Vågen för järntabletter!

IMG_2800
 At the gym. Blev så glad när jag hittade lite träningskläder i garderoben som faktiskt passade.

IMG_2820
Yoga med Yogobe hemma i vardagsrummet.

IMG_2825
Mateus meets fashion hette middagen jag var bjuden på. Massa härligt och trevligt modefolk och god mat. Tyvärr hade jag en dålig dag och kände mig både ful och tråkig. Ni vet säkert hur det är ibland..

IMG_2829
Joanna, Sara, jag och Petra.

IMG_2832
Andra programmet av Superstars sändes i tisdags och det här var min outfit. Blus från Whyred, shorts By Malina, skor Superga. Om ni missade så går reprisen 19.00 imorgon fredag och söndag kl 20.00.

 

IMG_2840
Plåtning för Topphälsa. Toppenteam att jobba med verkligen!

 

IMG_2861
Var med i Breaking News idag. Pratade lite om näthat och mansgriseri. Var tvungen att panikköpa en klänning på H&M för inget i garderoben passade. Men jag blev rätt nöjd med köpet ändå, tycker den är söt.

 1. Sofia skriver:

  Otroligt fin klänning & roligt att få följa din graviditet, få träningsinspo.
  Är det klänningen från hm:s concious collection?
  Önskar dig en fin vecka & helg.

 2. Självklart kan man ha känslor kring graviditet och vikt. Men jag tycker, i all välmening; strunt i vågen helt och hållet. (Be dom på BVC kolla vad du väger utan att säga ngt t.ex.)
  Det kommer ju vara ett litet mirakel som är belöningen, så struntsamma om det miraklet ger dig + 3, +16 eller +24 kg. Du är supervacker! 🙂

  Och ja, andra trimestern var så mycket lättare, alla mina tre graviditeter! Bästa delen. Efter allt illamående och trötthet, men ändå innan man blev för stor och tung för att orka med till 100 %.

  Kram

 3. Annika skriver:

  Jag gick upp 7 kg första halvan typ, men bara 3 till sen. Hav förtröstan! Plus att du är så vältränad att det kommer rasa av dig sen. Jag gick knappt promenader på den tiden.

 4. K skriver:

  Jag tycker du är jättefin

 5. Tycker om din ärlighet! En blogg ska väl spegla bloggarens verklighet? Inte vara tillrättalagd för någon annan, precis som du skriver. Man kan ju inte vara alla till lags, även om jag tror att de flesta håller med dig.
  Keep up the good work!
  Trevlig fredagskväll!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..