Kaninjägaren

I samarbete med Nextory

Ni kanske kommer ihåg att en av punkterna på min nyårslista var att läsa minst en bok i månaden. Det har gått riktigt bra hittills, i januari blev det faktiskt mer än en (men så har jag ju haft en hel del dötid på diverse långflygningar..). Det hjälper ju också att ha tillgång till Nextory för då kan jag ju ta med mig boken ut på löprundan också.

En av böckerna jag har läst är Kaninjägaren, den senaste i raden av Lars Kepler (bakom pseudonymen gömmer sig äkta paret Alexander och Alexandra Ahndoril). Jag älskar deckare och älskar att få kalla kårar av böckerna jag läser, ni vet sådär så man knappt vågar släcka lampan på natten när man ska sova… Om ni gillar det så måste ni definitivt läsa Keplers böcker om polisen Joona Linna. När Kaninjägaren tar sin början sitter Joona Linna i fängelse och är paria för sina gamla kollegor, men när en högt uppsatt person mördas på ett våldsamt sätt behöver man plötsligt Linnas hjälp. Och det stannar inte vid ett mord, det visar sig vara en seriemördare man har att göra med. Men hur väljer han sina offer? Och varför hör de alltid barnsången om kaniner innan de dör? Ruskigt spännande bok som har hållit mig sällskap i lurarna under många löprundor.

Ni kan både lyssna på den och läsa den hos Nextory och jag har fixat så ni får lyssna helt gratis i 30 dagar! Bra va? Gå in HÄR för att använda min exklusiva kod Jessica!

IMG_2842
IMG_2844
IMG_2843

Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med Nextory.

 1. Bjulle skriver:

  Alltså, Jessica Almenäs. Jag älskar dig! Jag tycker att du är världens roligaste och härligaste människa! Hoppas verkligen jag ser ut som dig när jag är 40. Hoppas också lite att jag skilt mig och hittat en yngre karl också för sate vad fina du och Falleman är ihop.
  Lycka till med bebisen och fortsätt vara sådär härlig, go och kul som du är.
  Hälsningar från en värmländsk göteborgare.

  1. Vad härlig du är och vad glad jag blev över din kommentar! Stor kram til dig!

 2. Ulrika skriver:

  Visst är det toppen med ljudböcker! Blir en hel del böcker. Om du gillar spänning kan jag verkligen rekommendera ”Innan jag somnar” av S.J Watson.

  1. Tack för tipset! Tror faktiskt jag har den i min bokhylla redan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..