ANNONS

En helg i Kassel

/

Har varit upptagen med att mysa med min hubby hela helgen, men nu är jag tillbaka Ni som följer min Instagram såg kanske att det blev den beiga Dagmar-klänningen. Det var faktiskt flest som röstade på den, både här och på insta. Jag kände mig fin i början av kvällen, men efter hand blev jag så där svullen och uppblåst som man ofta blir på kvällarna och då kände jag mig inte ett dugg fin. Bara stor och klumpig. Men bara att vänja sig. De flesta graviddagarna är ju så. På morgonen känner man sig helt okej, men sen på kvällen har man så mycket vätska i hela kroppen att det känns som det när som helst ska börja spruta ur öronen och då känner man sig bara otroligt oattraktiv. En sak som jag har ogillat under alla mina graviditeter är att man blir så avsexualiserad som kvinna, man blir bara en enda stor modersfigur.

Nog om det. Om jag pallar så blir det ett litet inlägg senare ikväll om sånt jag går igång på just nu. Trump, gravidkommentarer när man inte är gravid osv osv. Är iallafall underbart att känna att mitt engagemang börjar komma tillbaka, när jag var som sjukast i min utmattning orkade jag inte engagera mig i något, orkade inte ta in någon information överhuvudtaget. Var nästan lobotomerad kändes det som.

Bjuder er på några bilderfrån fredagens tillställning med MT Melsungen så länge. 

IMG_2769
IMG_2773
IMG_2775
IMG_2778
IMG_2781
IMG_2783
IMG_2788

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00