Premiären.. och annat smått och gott

Vad kul det var att se premiären av Superstars igår! Tycker att mina duktiga kollegor har skapat ett riktigt snyggt program och jag är verkligen stolt över det deltagargänget vi har. Otroligt imponerande, både som idrottare och människor. Jag grinar alltid till idrott och tillbakablickar är som att skruva på en kran hos mig, så när Therese berättade sin historia blev det en hel del snyftande

Vi blev alla som har jobbat med programmet så himla glada när tittarsiffrorna kom imorse, 471000!! Nästan en halv miljon! På 5:an en tisdag klockan 21. Det kanske är svårt för er att värdera om en tittarsiffra är bra eller inte, men jag kan säga att det där är riktigt bra! Fina blommor trillade också in här hemma, så härligt att få blommor tycker jag. 

IMG_2692
IMG_2694
Alltså, att ha tulpaner i min Klong-vas är så otroligt vackert. Kan nästan inte sluta titta på det där arrangemanget, haha. Älskar tulpaner! De har dessutom en lite speciell innebörd för mig och min kille. Men det är en lite för privat och lång historia att gå in på..

Många har undrat över den blå skjortan+shortsen jag hade på mig i programmet (som för övrigt fick 5+ av Aftonbladet ). Settet kommer frånGillade även den här klänningen från 2nd Day, glömde tyvärr att ta bild på den så jag fick fota lite från tv-sändningen Stylat mig under hela programmet har som vanligt min ständiga stylist (istället för ständig sekreterare ) Sara Biderman gjort.

IMG_2679
Kände också när jag såg programmet att åååå vad jag saknar min vanliga kropp! Och det får man lov att känna och tycka oavsett hur härligt det är att vara gravid. Jag är inte speciellt förtjust i att bli stor och tung och orörlig, skulle ljuga om jag sa det. Nåja kroppen, vi kämpar på och så ses vi igen i höst någon gång

Till sist vill jag bara sig till dig som fortsätter skriva troll-kommentarer här på bloggen: du vet att ditt IP-nummer syns va? Så det är ingen vits att du försöker byta namn och låtsas som du är flera olika människor.

 1. Jen skriver:

  Jag är så nyfiken på att höra vilken vecka du var i när ni spelade in? Du berättade ju i podden hur trött du var och hur dåligt du sov och ACn som inte fungerade och massa annat, hur gick det ihop med nygrav? =( Du strålar verkligen och det syns inte i dina ögon att du är trött. Du lyser verkligen!

 2. Elin skriver:

  Åh, blev besviken, bor utomlands och kunde ju inte se programmet utanför landets gränser :(.
  Jag tycker heller inte det är kul att vara gravid, trots att alla säger att man strålar. Man känner sig otymplig, vill ju kunna röra sig som vanligt. Du får tänka på det härliga som kommer sedan, bebisen. Elefanter är tydligen gravida i 24 månader, två år, urk. Om det är någon tröst 😀

 3. Lisbet skriver:

  Hej Jessica ! Tack för ett trevligt program och du är ju en duktig och snygg programledare som vanligt, och alla fantastiska fd idrottsmän o kvinnor så duktiga de är tränar nog mkt privat. Ett program som jag ser framemot att titta på ….
  Kan du inte bara blockera de som skriver elakt om du ser IP nr så slipper du dem till slut 😉
  Önskar dej allt väl / kram fr Skåne

 4. Verkligen ett super bra program! Ser framemot nästa tisdag!! Fint ha ngtbaevärt och bra i början av veckan!
  Och sen Jessica imponerad av dig! Så starkt och bra att kunna säga ifrån mot allt skit och hat på nätet! Går ju inte förstå allt du antagligen får ta emot och stå ut med måste vara så tufft på många sätt!
  Aldrig ok!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..