…and it goes on and on and on..

Jösses vilken följetong det här blev då. Trodde inte i min vildaste fantasi att det skulle bli så mycket uppståndelse kring beskedet att jag väntar mitt tredje barn. Har ju gjort det här förr liksom.. Haha. Nåväl, jag tar det hela med ro. Och vad som verkligen har glatt mig de senaste dagarna är att på varje troll går det minst 100 vettiga, välvilliga, glada och uppmuntrande människor. Det får en ju att kännas att det finns hopp om mänskligheten ❤

Till de som har kommenterat ”man behöver inte skaffa barn med varje ny kärlek” vill jag bara säga att om jag hade gjort det hade jag haft minst ett fotbollslag med ungar vid det här laget. Jag har liksom varit ihop med (och kär i) fler än tre killar… Nu blir väl moralkärringarna som galna, ”fler än 3 killar på 40 år! Skam på torra land!”.

Och en annan sak, om man ganska sent i livet träffar en person som man vill leva med och han/hon inte har några egna barn; vill man ta ifrån dem lyckan att få uppleva det då? DET tycker jag hade varit egoistiskt. Och är man 41 har man inte all tid i världen på sig.. Det är väl fantastiskt att man överhuvudtaget KAN bli gravid?

Har haft en riktigt lång dag. Plåtning från 8-17 för en än så länge hemlig kund/samarbetapartner, men i mars nån gång kommer ni att få se resultatet. Det blev fint tycker jag! Lite svårt att dölja gravidmagen på bild numera (även om Patrik säger att det inte ens syns att jag är gravid… Killar asså ). Vi tog faktiskt några bilder där jag fick trycka ut den lilla maggen istället för att hålla in den. Bjuder på ett litet smakprov nedan

IMG_2618

Vet att jag har lovat att lägga ut berättelsen om när jag slängde ut en bebisorm från mitt rum i Australien, men det har varit så mycket med graviditeten och all (oväntad) uppmärksamhet kring den att jag helt enkelt inte har hunnit.. Jobbar på det!

 1. Grynet skriver:

  Jag är i samma situation som dig kan man säga. Väntar fjärde barnet med tredje pappan (som inte har barn sedan tidigare). Snart går det inte att dölja magen längre och jag oroar mig över hur släkt och vänner kommer att ta detta. Även om jag bestämmer över mitt eget liv och är lycklig så skulle det vara tråkigt att få höra nedlåtande kommentarer från dem som står en närmast. De andra skiter jag i.
  Har börjat följa dig här och på insta och du är en stor inspirationskälla.
  Önskar dig och din familj allt gott <3

 2. Louise skriver:

  Stort grattis!

 3. Martina skriver:

  Vill bara säga ett stort grattis så underbart… Har sprungit mycket med dig å lofsan i öronen.. vi bestämde i höstas att satsa på en tredje å jag såg framemot att bli en hurtig gravid som ”sprang” mig igenom graviditeten (jag hittade nämligen löpningen när minsta va ca 1år å älskar det) men vi fick jordens chock vid första Ul i dec när det visade sig vara två.. träningen (löpningen) fick med andra ord läggas på hyllan… nu hoppas jag grynen stannar i magen till sen våren…blir försiktigt träning i höst å hoppas kunna ta några löpsteg i slutet på 2017 el i början på 2018. Åter igen stort Grattis å lycka till!!

 4. skriver:

  Hej o Grattis!
  Elak ska man inte vara, men man kan ha olika åsikter om saker o ting.Jättekul att få ett litet barn till, men jag tror många tycker att man kanske ska vänta och se om förhållandet håller. Men de är ju något man får stå för själv. Och tre barn med olika pappor och själv i karriären mycket att få logistiken att fungera. Men hoppas allt går bra och du får ett lyckligt långt förhållande. Kram

 5. Cattis skriver:

  Grattis och Lycka till med er lilla bebis <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..