ANNONS

…and it goes on and on and on..

/

Jösses vilken följetong det här blev då. Trodde inte i min vildaste fantasi att det skulle bli så mycket uppståndelse kring beskedet att jag väntar mitt tredje barn. Har ju gjort det här förr liksom.. Haha. Nåväl, jag tar det hela med ro. Och vad som verkligen har glatt mig de senaste dagarna är att på varje troll går det minst 100 vettiga, välvilliga, glada och uppmuntrande människor. Det får en ju att kännas att det finns hopp om mänskligheten ❤

Till de som har kommenterat ”man behöver inte skaffa barn med varje ny kärlek” vill jag bara säga att om jag hade gjort det hade jag haft minst ett fotbollslag med ungar vid det här laget. Jag har liksom varit ihop med (och kär i) fler än tre killar… Nu blir väl moralkärringarna som galna, ”fler än 3 killar på 40 år! Skam på torra land!”.

Och en annan sak, om man ganska sent i livet träffar en person som man vill leva med och han/hon inte har några egna barn; vill man ta ifrån dem lyckan att få uppleva det då? DET tycker jag hade varit egoistiskt. Och är man 41 har man inte all tid i världen på sig.. Det är väl fantastiskt att man överhuvudtaget KAN bli gravid?

Har haft en riktigt lång dag. Plåtning från 8-17 för en än så länge hemlig kund/samarbetapartner, men i mars nån gång kommer ni att få se resultatet. Det blev fint tycker jag! Lite svårt att dölja gravidmagen på bild numera (även om Patrik säger att det inte ens syns att jag är gravid… Killar asså ). Vi tog faktiskt några bilder där jag fick trycka ut den lilla maggen istället för att hålla in den. Bjuder på ett litet smakprov nedan

IMG_2618

Vet att jag har lovat att lägga ut berättelsen om när jag slängde ut en bebisorm från mitt rum i Australien, men det har varit så mycket med graviditeten och all (oväntad) uppmärksamhet kring den att jag helt enkelt inte har hunnit.. Jobbar på det!

27
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00