ANNONS

Tack!

/

TACK för alla fina kommentarer, gratulationer och lyckönskningar! Ni är för härliga ❤ Och till den lilla skara som har synpunkter på papporna till mina barn, eller att jag inte är gift osv vill jag bara säga att ni kommer inte åt mig. Jag bryr mig inte om vad ni tycker för jag är lycklig och tycker att mitt liv är fantastiskt! Hoppas det sticker lite i ögonen på alla er missunnsamma Vem vet om relationer kommer att hålla eller inte? Man har väl alltid intentionen att de ska göra det, men ibland blir det inte så av en eller annan anledning (och jag är ganska säker på att det är inte har något att göra med om man är gift eller ej.. Inte för vår generation iaf..). Men en sak vet jag HELT säkert, och det är att man ångrar inga barn ❤

Ni är många som kom ihåg att jag besökte mediet Benny Rosenqvist i Nyhetsmorgon för några år sen. Otroligt vilket minne ni har! Jag har tänkt rätt mycket på det på sistone faktiskt, för i princip allt Benny sa skulle hända har hänt. Han sa tex att jag skulle byta jobb, tjäna mer pengar och jobba mycket utomlands (allt det stämmer). Han sa också att jag skulle ha det tufft en tid framöver (utmattningen) men inom 2 år skulle allt i mitt liv ha fallit på plats och jag skulle må bättre. Och tja, där är vi ju nu. Jag är lycklig, har träffat mannen i mitt liv, har flyttat och trivs med mitt boende, har ett nytt spännande jobb som känns fantastiskt bra osv. Han sa förstås också en hel del som är för privat för att ta upp här i bloggen, men han var rätt pricksäker även där. Sen sa han ju också att jag skulle bli gravid en gång till och få en liten flicka. I det läget jag var då kändes det inte speciellt troligt att det skulle hända, men två månader senare träffade jag världens bästa kille och nu ska vi minsann ha barn också. Återstår att se om det blir en tjej..

Ni är säkert många som inte tror på sånt här och avfärdar det som hokuspokus. Själv har jag alltid varit öppen för att det finns mer i den här världen än vi kan se, höra eller förstå. Bara för att det inte är vetenskapligt bevisat betyder det inte att det inte finns. Sen tror jag iochförsig att det finns många lurendrejare som skor sig på att folk är olyckliga och så gärna VILL tro på något. I de fallen skulle jag rekommendera ett psykologbesök istället för att gå till en siare/spåkvinna/medium.

Önskar er en fin torsdag!

43
2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00