Tack!

TACK för alla fina kommentarer, gratulationer och lyckönskningar! Ni är för härliga ❤ Och till den lilla skara som har synpunkter på papporna till mina barn, eller att jag inte är gift osv vill jag bara säga att ni kommer inte åt mig. Jag bryr mig inte om vad ni tycker för jag är lycklig och tycker att mitt liv är fantastiskt! Hoppas det sticker lite i ögonen på alla er missunnsamma Vem vet om relationer kommer att hålla eller inte? Man har väl alltid intentionen att de ska göra det, men ibland blir det inte så av en eller annan anledning (och jag är ganska säker på att det är inte har något att göra med om man är gift eller ej.. Inte för vår generation iaf..). Men en sak vet jag HELT säkert, och det är att man ångrar inga barn ❤

Ni är många som kom ihåg att jag besökte mediet Benny Rosenqvist i Nyhetsmorgon för några år sen. Otroligt vilket minne ni har! Jag har tänkt rätt mycket på det på sistone faktiskt, för i princip allt Benny sa skulle hända har hänt. Han sa tex att jag skulle byta jobb, tjäna mer pengar och jobba mycket utomlands (allt det stämmer). Han sa också att jag skulle ha det tufft en tid framöver (utmattningen) men inom 2 år skulle allt i mitt liv ha fallit på plats och jag skulle må bättre. Och tja, där är vi ju nu. Jag är lycklig, har träffat mannen i mitt liv, har flyttat och trivs med mitt boende, har ett nytt spännande jobb som känns fantastiskt bra osv. Han sa förstås också en hel del som är för privat för att ta upp här i bloggen, men han var rätt pricksäker även där. Sen sa han ju också att jag skulle bli gravid en gång till och få en liten flicka. I det läget jag var då kändes det inte speciellt troligt att det skulle hända, men två månader senare träffade jag världens bästa kille och nu ska vi minsann ha barn också. Återstår att se om det blir en tjej..

Ni är säkert många som inte tror på sånt här och avfärdar det som hokuspokus. Själv har jag alltid varit öppen för att det finns mer i den här världen än vi kan se, höra eller förstå. Bara för att det inte är vetenskapligt bevisat betyder det inte att det inte finns. Sen tror jag iochförsig att det finns många lurendrejare som skor sig på att folk är olyckliga och så gärna VILL tro på något. I de fallen skulle jag rekommendera ett psykologbesök istället för att gå till en siare/spåkvinna/medium.

Önskar er en fin torsdag!

 1. Helt rätt Jessica, bry dig inte om dem som skriver elaka kommentarer(det är så få ändå)!!!!
  Du ser så lycklig ut på alla bilder man ser och det lyser om dig!!!!
  Ska ni ta reda på kön innan??? Eller kanske inte behövs
  Tack för en fin blogg och träningspodd!!!! Ha en härlig dag!!!!

  1. Tack vad gullig du är! Och kul att du följer bloggen och podden Vi ska ta reda på könet, jag är alldeles för nyfiken av mig för att inte göra det..

 2. Det viktigaste är väl att ni gör det som känns rätt för er. Det finns ju aldrig några garantier för att en relation kommer att hålla för alltid, inte ens om man gifter sig. Det sticker säkert i ögonen på dem som kommer med negativa kommentarer när de inser att du inte tar åt dig. Så härligt att läsa om allt positivt som hänt, märks att du är väldigt lycklig och tillfreds.

 3. Tänk att folk ska fokusera på att det finns fler pappor till ens barn…suck! Tur att ungarna har samma mamma i alla fall! 😉

  Stort lycka till!

  M v h Mija

 4. Livet är här och nu! Njut Jessica och stort grattis till er… och till alla era träsktroll som tycker om att säga taskiga saker till andra människor. Ni som gömmer er bakom datorn och tror det är okej att vara elaka…skämmes tamefan! Ni är patetiska!
  Kram Jossan

 5. Vissa saker stämmer faktiskt in av ”spå-kärringar” eller andra personer som spår om framtiden. Antingen personligt eller om allmänt om teknik m.m. Se på vad Alexander Bard gjorde om internet m.m. Om hur vi skulle göra vissa saker i framtiden. Mycket pricksäkert och skrämmande. Nu Lyckades denna person även pricka Jessicas liv till 50% nu återstå bara vilket kön ungen ska få med. GRATTIS än en gång och lycka till!

  1. Livet blir vad man gör det till, ibland går det och ibland går det inte.
   Men att agera nättroll och fälla spydiga kommentarer till någon som är lycklig trots att det varit ett sökande dit, det kan man ju tänka om lite med innan man pressar fingrarna emot tangenterna. Så var glad för Jessicas skull och försök inte sabotera hennes glädje, då har man någonstans problem själv om man måste spy ut sådant som du gör emot någon annans glädje och ärlighet. Sorgligt! Ciao!

 6. Jag beundrar dig och är imponerad över att du vågar satsa en gång till. Man blir åter igen förundrad över hur stark kärleken är! All lycka till!!

 7. Grattis till den lille/lilla :). Jag har två småttingar, en pojke och en flicka. Har alltid velat ha tre barn men nu är jag ensamstående och snart 40. Men som du säger, man vet inte vad livet överraskar en med. Barn är underbara gåvor! Lycka till nu! 🙂

 8. Du är så cool! Så glad för er skull! Å när jag såg din bild tänkte ” det blir nog en liten flicka den här gången”! Hursomhelst stort lycka till och GRATTIS!!!

 9. Grattis till det lilla liv du bär på …jag har också haft ett medium hemma ..jag blev chockad…han visste inget om mej ..men det gjorde han …sedan har jag tre olika pappor till mina barn …och jag skiter i va folk säger det viktigaste är att du o din familj vet sanningen …..men det är ju så att alla vet sanningen om dej ..tror dom ..därför bryr man sig inte…..lycka till med allt i ditt liv ….

 10. Hej Jessica,
  Jag blir så glad när jag läser detta faktiskt och förbannad på folk som tror att de har svaret på allting. Jag har själv tre barn med tre olika pappor. Min äldstas pappa var en semesterromans, den andras pappa stack mitt i graviditeten och den yngstas pappa lever jag tillsammans med idag och han är även pappa till mina två äldsta, om än inte i biologisk mening. Gissa om folk haft synpunkter på min familjekonstellation! De som haft sex med en massa killar och gjort abort efter varje oönskad graviditet vet ju folk inte om men väljer man livet är det ju svårt att dölja… Snacka om dubbelmoral! Men som du säger – man ångrar inte sina barn, oavsett vem som råkar ha varit där under tillverkningsprocessen… Lycka till med bebben!

 11. Stort Lycka till med din nya kärlek och Babyn dina söner blir nog överlyckliga vad det än blir flicka el Pojke.
  Tack för en trevlig blogg /kram

 12. Stort grattis till bebisen i magen!! Verkligen jätteroligt! Är själv gravid med tredje barnet och bf 21 juli så det blir ännu roligare att följa dig nu! 🙂 Och hoppas på en del gravidprat i träningspodden! Är det Patriks första barn? Stort lycka till!

 13. Jag så programmet ”Samtidigt i Hofors”,där var en kvinna med som kallades för hytt-Anita.Hon hade ett bra svar på varför hon hade barn med FYRA olika män: ”Fan va trökigt med samma pappa,då vet man ju hur ungarna kommer att se ut”,eller nåt i den stilen.Härligt svar enligt mej 🙂

 14. Du är en fantastisk förebild och inspiratör. På många plan- träning, hälsa, mode och familjeliv.
  Stort lycka till!
  Kram Jenny

 15. You go girl!! Älskar att du äger dina egna nyheter!! Du är en sann inspiratör och glädjespridare. Livet ska levas, inte överlevas. Lycka till!

 16. Halloj Jessica!
  Ville bara säga grattis till er kommande baby! Det är vi vuxna som skapar trygghet för våra barn och inte antalet pappor tycker jag. Stort grattis och lycka till med nya babyn! Kram på dig och dina kära!!/Camilla.

 17. Erkänner att jag bara går in och skriver detta för att jag blir så förbannad på dumma löpsedlar! Dom som gnäller och dömmer… tror knappast ert dom alla stått i exakt dina skor. Du gör som du mår bra av, sen om kidsen har olika pappor… jaha och… är dom mindre älskade för det?!?! Nä, knappast… fler syskon och vettiga vuxna i deras liv, absolut.

  Stå på dej tjejen, tycker du rockar jävligt fett!

 18. TACK till dig! Du gjorde min dag Särskilt med tanke på att det pratas om detta så ”tabubelagda” ämne nu. Jag är inte längre ”ensam” kvinna att vänta mitt 3:e barn med den 3:e pappan (vi är nog många fler fast det inte alltid känns så).

 19. Stort grattis till er! Barn är ljuvliga och precis så -man ångrar aldrig ett barn!! Gillar hur så tydligt tar ställning och är en röst i debatten kring saker -sunda vettiga förebilder kan vi inte få nog av! Lite förundrad över kommentarer kring att barnen har flera pappor -har man någonsin hört en anklagande ton kring män som har barn med flera?? Sjukt och synd med de osynliga krav som kvinnor måste bära. Lika villkor not so much. ”Va kul att du ska bli förälder , men om du är kvinna se då för bövelen till att du bildar kärnfamilj och håller ihop det med samma, annars är det ju bara skit” och till en man: ”va kul att du ska bli förälder, och fantastiskt att du tar sånt ansvar fast ni är i olika konstellationer med olika mammorna. Du är verkligen bra”

 20. Hej
  Jag tror inte så väldigt många skulle bry sig om hur många olika fäder kvinnor har till sina barn om det inte vore för att det till syven och sist är ”pappa staten” som i allt för många fall får gå in som en ekonomisk garant för dylika konstellationer. Det är ju som bekant långt ifrån alla kvinnor i den situationen som kan hänföras till kategorin höginkomsttagare och etter värre, allt för många män som helt enkelt avstår från att ta sitt ansvar och betala underhåll. Således knappast något som skall uppmuntras i ett högskattesamhälle som bygger på hög tillit.

 21. Brukar normalt (läs aldrig) kommentera bloggar men någon gång måste väl bli den första. Vill bara skriva att jag tycker du är en sjukt härlig tjej och jag får alltid så mycket positiv energi av att lyssna på dig och Lovisa i träningspodden! Fortsätt vara dig själv och var den glädjespridare du är 🙂 Önskar dig en fin helg och all lycka till dig och andra halva!

 22. Grattis Jessica !
  Man ska följa sitt hjärta i livet.
  Livet är till för att levas.
  Man ångrar aldrig sina barn
  Kram och all lycka

 23. Vilken förebild du är Jessica!

  Jag är själv 38 år och har två barn med två olika pappor där förhållandena inte höll av olika anledningar.
  Nu är jag tillsammans med en yngre man och vi planerar ett gemensamt barn inom en snar framtid.
  Jag känner ofta hur jag sticker ut, bland andra som är gifta och har samma pappa till sina barn, här där jag bor på en mindre ort.
  Ibland märker jag hur jag undanhåller dessa fakta för nya människor, då jag är rädd att bli dömd på ett dåligt sätt.

  Så det känns så himla befriande att se hur du verkligen står upp för dig själv och din historia!
  Du får mig att känna att jag kan göra samma sak och det är jag väldigt tacksam för.

  Mer kärlek – utan rädsla <3

 24. ÅH Jessica!! jag blir så trött!! så klart kan ju alla ha åsikter om saker o ting… men detta dömmandet av folk i sverige som inte lever enl normen står mig upp i halsen.. för jag har börjat se bakom fasaden på allt gnällande hit o det, det är inte en lycklig person som kritiserar en annan… Så Grattis o lycka till, o alla behöver en trea i barnaskaran, då blir man hel… ha ha… 🙂

 25. Önskar dig varmt lycka till och hoppas du mår bra i graviditeten. Vill också säga att du lämnar ett tomrum när du inte medverkar i Träningspodden. Poddarna med dig och Lofsan bjuder på god dialog, brett spektrum på inpassen och både högt och lågt. / Anna

 26. Jag har också blivit spådd av Benny Rosenqvist. Han sa så mycket som stämde in på mitt liv också.,Han sa även saker som skulle hända som jag då inte trodde på, men som faktiskt har hänt. Det finns mer positivt i framtiden också enligt honom. Jag väntar och hoppas det slår in. Visst finns det något mer i livet än bara det jordiska! Jag och många fler har för många bevis för att inte tro något annat! Lycka till med bebisen, SÅ roligt!!! Kärlek är fint och var och en bestämmer sin egen väg ❤

 27. Hej,

  ett stort grattis till er babylycka.

  Och till er alla som tycker annat, ni som verkar vara så duktiga på relationer. Vad är jag som pappa som har 7 barn med 3 olika kvinnor?
  Jag menar, det är väl inte mer rätt att gå på någon offentlig som inte är mer än människa och och tro att det är rättfärdigat.

  Jessica och respektive är ett lyckligt par som valt vägen till att förankra sin kärlek med ett barn. Att leva tillsammans och vårda det vackraste tillsammans. Är inte det ett tecken på riktig kärlek?

  Till Jessica och respektive, jag tycker det är så roligt för er och önskar er liksom så många, många fler all lycka både nu och i framtiden.

  Kram Peter

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..