NollTrollTolerans

Ni som följer mig på Instagram vet att min policy där är #NollTrollTolerans. Det gäller även på min blogg. Ska man kommentera får man visa lite vanligt hyfs. Man får givetvis tycka annorlunda och diskutera saker på ett sansat sätt, men personpåhopp och elakheter accepterar jag inte. Jag kommer att radera alla såna kommentarer. Förstår inte helt poängen med att följa någons blogg om man bara stör sig på personen? Då tycker jag hellre man kan låta bli. Gör nåt vettigt med era liv istället!

 1. Helt rätt att du säger ifrån. Förstår inte varför man vill lägga tid och energi på att reta sig på en massa saker? Det är klart att man kan ha olika åsikter men bara för att man vill säga vad man tycker så ska man inte ha rätt att komma med elaka påhopp.

 2. Bra! Jag blev ledsen när jag läste vad vissa skrev. Alla som har barn vet väl vad villkorslös kärlek är, att det är en gåva ❤ Att det skulle finnas föräldrar, mammor!, där ute som tar sig rätten att klanka ned på andra kvinnor, andra mammor!, är så sorgligt för det innebär att det finns barn som har föräldrar som uppenbarligen inte mår bra. Jag väljer att tänka positivt varje dag, att välja glädje, det är inte alltid lätt men jag har bestämt mig. Och det hjälper! Precis som träning. Ger man kärlek så får man kärlek. Likt endorfinerna som kommer efter ett träningspass. All kärlek till er ❤

 3. Jag blir ledsen och upprörd över tråkiga kommentarer du fått ta emot. Det är ju helt sjukt?!?! Stort grattis till er! Otroligt mysigt med en liten bebis!

 4. Ett barn är alltid en gåva! Sen att pappan till de övriga barnen inte var rätt person att dela livet med, var det väl lika bra att man insåg innan de var försent att leva livet till fullo. Önskar er båda blivande föräldrar till ert lilla mirakel all lycka!

 5. Har inte läst din blogg förut men såg länken från Aftonbladet nyss…och kände att jag bara måste kommentera.
  Jag har fem barn med tre olika pappor och alla fem har varit planerade älskade och har vuxit upp till fina starka självständiga unga män.
  Det handlar om vad man lär sina ungar om kärlek respekt och vanligt jävla hyfs!
  Stå på dig Jessica!! Och stort grattis

 6. ”There is a special place in hell for women who don’t help other women. ” Madeleine Albright
  Bra sagt tycker jag!

 7. Från en något äldre ”tant” – det är härligt med nya barn, nya kärlekar och nya liv. Mina tre barn med tre olika fäder har de starkaste band man kan tänka sig och ser sig inte som ”halva” det ena eller det andra. Inte heller deras fäder gör någon skillnad på dem! Syskonen hör ihop! Mammor, pappor och bonusföräldrar ser de som något självklart. Så heja heja….. Du gör helt rätt!!!!

 8. Hej fina du…jag är 40 och fick reda på igår att jag är gravid med mitt tredje barn…och är jätteglad över att du också är det. Det känns lite läskigt, folk tycker oftast att man är för gammal osv…tack och KRAM och GRATTIS!! <3

  1. Men du en ”idog” hustru måste ju vara en som hinner med så många män som möjligt under sitt liv. Då har hon verkligen varit idog!

   Synonymer till idog
   arbetsam, flitig, trägen, ihärdig, strävsam, nitisk, uthållig

   1. Chely:

    Ps. 128:3 Som en fruktsam vinstock är din hustru inne i ditt hus, som olivplantor är dina barn kring ditt bord. 4 Ty se, så blir den man välsignad som fruktar Herren.

    1. Menar du att det bara är de som är skitskraja för Herren som har livsdugliga spermier då eller….. finns ju ingen logik i det i verkligheten om man betänker alla barn som föds i världen där män som inte alls är skraja för Herren varit framme och doppat snoppen.

 9. Att ha en annan åsikt är väl inte att ”hata”? Jag tycker personligen att det är ett märkligt ”fenomen” med alla nya ”kärleksbarn” när nya förhållanden inleds. Men HATAR jag för det?

  1. Till Jenka!!
   Kan du förklara på vilket sätt du uppfattar ett kärleksbarn som ett märkligt ”fenomen”. Förstår faktiskt inte vad du menar.

   1. Matt. 5:31 Jag säger er: Var och en som skiljer sig från sin hustru av något annat skäl än otukt, han blir orsak till att äktenskapsbrott begås med henne, och den som gifter sig med en frånskild kvinna begår äktenskapsbrott

    1. Du vet väl att den internationella versionen av Bibeln säger något helt annat – där sägs att den som skiljer sig av andra skäl än otukt gör kvinnan till OFFER för äktenskapsbrott…… som alltså HAN begår mot henne…..

     Jag tycker du ska lägga ifrån dig den där sagoboken och ge dig ut i verkligheten. Du kanske kan lära dig något skoj så du glömmer bort att kasta skit på människor som inte gjort dig något ont.

   2. Jag tycker bara att det ofta verkar vara av egoistiska skäl man ska befästa sitt nya förhållande med att ”skaffa” ett barn tillsammans. Gärna så fort som möjligt. Och upprepa. Mer tydligt än så kan jag nog inte förklara. Det finns olika sätt att se på ämnet och detta sätt är mitt.

  1. Tja….. idag kanske han skulle ha hatat t ex skatteverket lika mycket…. eller något annat….. men lag är lag och land skall med lag byggas!

 10. Men strunta i vad andra tycker!
  Det viktigaste är att man själv är nöjd.
  Ingen skall behöva ha åsikter om vad andra gör.

 11. Folk är bara avundsjuka och är missnöjda med sina egna liv när de skriver dumt! Visst är det synd om folk som mår dåligt men det är verkligen inte ditt problem! Bara radera dem ingen vill se vad de skriver i allafall! Grattis till ny baby!!

 12. Det mest fantastiska är att alla de som har något negativt att säga kan inte ens göra det med sitt eget namn. Blir bara så trött på alla som har en åsikt bara för att det är en offentlig person. Hur många är det inte som har barn med olika pappor där ingen egentligen bryr sig. Var stolt å var glad över att det du har just nu LYCKA TILL

 13. Heja dig Jessika!
  Människor som skriver såna dumheter är bara avundsjuka.
  Kärleken rår man inte över och att skaffa barn med den man älskar är väl det yttersta kärleksbeviset?
  Jag har själv 4 barn med 3 pappor och det är inget konstigt med det.
  Nättroll är bara fega människor som gärna vill höras med aldrig synas, för de törs inte..
  Massor av kärlek till er♥♥♥♥♥♥♥♥

 14. Bra där! Även olika åsikter kan framföras på hyfsat sätt om man nu måste framföra dem. Grattis till din graviditet och alla dina barn!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..