Baby on board

Javisst är det så, Patrik och jag ska ha en liten bebis! Jack och Dylan ska få ett litet syskon. Om allt går som det ska (vilket vi håller tummarna för ✊✊) så är det dags i slutet av juli. Det är en planerad liten rackare och vi är så klart väldigt glada och förväntansfulla. Jag trodde kanske att jag var färdig med barntillverkande, men vad härligt det är ändå att livet aldrig blir som man tänkt sig Förutom en obeskrivlig tröttma, ett halvrisigt humör och ett immunförsvar som är nere i källaren så har jag mått bra hela vägen.

Och för er som undrar (kvällstidningarna förmodligen ) så påverkar inte det här på något sätt mina planerade jobb för Kanal 5. Siktet är i allra högsta grad inställt på OS i Pyeongchang 2018!

Ni kommer givetvis att få följa graviditeten här på bloggen och på min Instagram. Men nu måste jag sticka iväg och äta lunch för två… Haha. Puss på er! 

IMG_2552
IMG_2553

 1. Hej,
  Grattis! Det är fint med barn och vad fint att ni lyckades. Men jag måste påpeka en sak- vore det inte bättre men en förlovning först?
  Eller tom bröllop?
  Det känns som om det är samma visa varje gång. Ny man, bebis och sen separation.
  Varför börja i den ändan och inte med en förlovning?
  Innan alla börjar med påhopp så är det bara en fundering. Jessica gör självklart som hon vill. Hoppas det kommer sluta bättre den här gången, alltså med att ni är tillsammans.

  1. Och varför i hela friden måste man gifta sig? Det är väl verkligen ingen garanti för att man håller ihop. Väldigt trist kommentar.

  2. Och en förlovning skulle vara en försäkran att ett förhållande kommer hålla? Det var det dummaste jag läst. Med eller utan ring på fingret så blir livet som det blir!

   Lycka till Jessica

   1. Håller inte med er. Friar mannen till kvinnan så är han mer seriös än om han inte gör det.
    Ett bröllop är ett mycket starkare band än ett barn.

    1. Lisa, hoppas du älskar/kommer älska dina barn, för det gör nog alla föräldrar oavsett om de är tillsammans hela livet eller inte. En ring på fingret ändrar inte det faktumet.

    2. Om ”mannen” är någorlunda vettig skaffar ha väl inte barn med en kvinna utan att vara 100% seriös? och är han inte vettig nog att tänka efter innan han väljer att sätta människor till livet hjäper nog dessvärre inga giftemål ändå.

  3. Hej Jessica!
   Stort grattis till er båda och lycka till!
   Brukar läsa din blogg och lyssna på träningspodden men utan att kommentera. Kan dock inte låta bli den här gången med tanke på vissa taskiga kommentarer. Att folk ens kan med?! Har man inget snäll att säga, kan man väl låta bli som någon tidigare påpekat. Vad är ni ute efter, ni med era åsikter om barn med olika män, giftermål och förlovningar? Störs ni på Jessicas livsstil, låt bli läsa bloggen, svårare än så är det inte. Undrar om ni säger samma saker till era kompisar IRL? Har själv, hör och häpna, barn med två olika pappor, var gift med den förste men föga hjälpte det. Var inte förlovad när jag fick andra barnet och vi är fortfarande ihop. Så det så. Och ingen har någonsin varit så ohyfsat mot mig som ni, anonymt, är mot Jessica.
   Hoppas du inte tar åt dig av dessa inskränkta kommentarer Jessica.
   Kram!

   1. Åh vad ledsen jag blir att alla ska tycka och tänka så mycket. Det är ju inte så att man vet allt om dig Jessica bara för att man läser blogg och insta. Enligt mig verkar ni ha en jättebra relation och att det funkar bra med dina barn.
    Jag blev iaf superglad när jag fick se bilderna. Jag önskar er all lycka och längtar tills nästa poddavsnitt =) Det ska bli kul att få följa eran resa till bebis.

  4. Det finns ingenting som säger att ett förhållande håller bättre för att man är gift innan barn. Hur många är det inte som skiljer sig i nytidens Sverige?!! Varför ska folk över lag lägga sig i så mycket. Det är vuxna människor och oavsett om det är planerat eller ej så tror jag alla vet vad som är bäst för sig själv.

   1. Nu vet ju du ingenting om mitt liv så det är en aning förmätet att komma med massa påståenden som är helt utan grund.

 2. Som några andra redan skrivit så såg jag även detta program där du blev spådd av en väldigt känd man o har verkligen bara väntat på att det ska inträffa! Så himla roligt!
  Stort grattis till er o ska bli spännande att se om det blir det könet han sa men jag har en känsla att det blir så ❤

 3. Va kul! Som trogen träningspoden lyssnare har jag bara gått och väntat på att detta ska hända. Speciellt när jag lyssnade på hur ni pratade om småbarn i årets första avsnitt 🙂 hoppas på kul gravid träningstips och att få följa er resa då jag själv, efter långt kämpande är beräknad en månad efter dig ✊

 4. Ååå vad roligt! Haha jag blev allt lite rörd när jag såg på insta förut. Det känns nästan som du blivit som en kompis via podden. Tycker om ditt sätt och inställning till livet. Och er relation. Gu vilket härligt barn ni kommer få och vilken härlig uppväxt det kommer ha! Stort grattis! Kram Anna

 5. Men fy vad du är oförskämd Anna!! Du har väl ingen rätt att ställa henne mot väggen som du gör!? Nä, kan man inte säga nåt snällt så är man tyst – det är sen gammalt!

  1. Skulle vilja se dig säga det du skriver till Jessica i verkligheten. Nä, inte lika hård i ton då kanske? Live and let live ❤

 6. Wow, så kul. Grattis till er alla! Och skit i alla tanter som inte har något bättre för sig än klanka ner och klaga på andra. Stor kram och lycka till <3

 7. Jag har mycket hellre en mamma som har barn med olika män än en mamma som sitter och kommenterar sån här skit på andra kvinnors blogg. Grattis Jessica och Patrik! All lycka till er 🙂

 8. Åh vad kul! Stort grattis!! ❤️ Jag har BF i aug med barn nr 2, kul att få följa dig på resan samtidigt Nu hoppas jag dessutom på en gravid-variant av Almenäs-pokalen som jag älskar

 9. HAha har väntat på att du ska avslöja detta sen du sa i podden att du hade ett ”hemligt mål”. Försökt leta tecken på insta men du har dolt det väl Stort grattis!!

 10. Stort grattis till er!! ❤❤ Du ör en stor inspirationskälla och jag beundrar ditt mod att dela mig dig av livet både är på bloggen och i podden. Jag tycker det är väldigt tråkigt och jag blir ledsen när man läser alla kommentarer som inte är lyckönskningar. Hur ska vi få våra barn att ha en god ton på nätet när vi har ett stort antal vuxna som måste bräka ur sig tråkigheter, missnöje och nedlåtande kommentarer?? Usch o fy för det, men all lycka till er!! Jag tror på er

 11. Hej! Stort grattis till er båda eller hela familjen! Lycka till!
  Det är så roligt och inspirerande att läsa din blogg.
  Ha de gott!
  Annette 🙂

 12. Wow, har du inget bättre att skriva kan du väl låta bli? Tror du barnen blir mer älskade för att de har samma pappa än olika? Kryp tillbaka under stenen du kom från ditt troll!

  1. åh vilken kommentar Fredrik. Fokusera på det positiva Josefin. Tänk med 3 pappor och en super mamma så mycket kärlek dom får . Grattis Jessica!!

 13. Grattis till er, vad härligt! Vi ska också ha i slutet på juli, kul att följa någon som är i samma period som en själv! Det blir första för mig!

 14. Åh! Jag älskar verkligen träningspodden och tycker att du är en fantastisk inspiratör och har så kloka åsikter. Blev oerhört glad och lycklig för din skull när jag såg att du ska bli mamma. Varma Varma Grattis

 15. Herregud vad jag blir trött på den illviljan som finns runt om i svenska stugorna. Hjälp!!!
  Man ska göra som de ortodoxa tanterna (oavsett kön och ålder) tycker annars förfasas de på ett sätt som om det vore 1800-tal.
  Nyheter från 2000-talet:
  Jessica och jag och varenda annan kvinna och man som helst, får och ska skaffa barn med precis vem de vill, precis när de vill, utan ert jävla samtycke. I Sverige får vi lov att bestämma själva, välja vår partner och planera familj HELT UTAN ATT TA HÄNSYN TILL ERA ÅSIKTER. 😮
  Jag vet, det låter orimligt, HUR SKA VI KLARA OSS. Men så är det serru.

  Sitter man på så mycket regeltänkande och rätt- eller felmentalitet måste livet bli en lång kamp för att försöka passa in och hålla koll på att alla andra också ställer sig i ledet.
  Personligen avskyr jag ledet och gör allt för att gå min egen väg. Kan tänka mig att det diskuteras flitigt men jag har då inget forum där någon vågar trycka till mig anonymt.

  Grattis till graviditeten och LYCKA TILL! <3

 16. ”Det finns en speciell plats i helvetet för kvinnor som inte stöttar varandra” / Madeleine Albright.

  Några av er som skrivit här kan ju fortsätta ert trams där nere i det heta hörnet…Skönt att slippa höra era missunnsamma predikningar!

 17. ‘Vissa’ som kommenterar här verkar veta exakt hur livet ska levas och dömer den som inte gör som de själva skulle gjort!
  Har ni själva helt perfekta liv?
  Och vad ÄR ett perfekt liv? Det finns väl inget facit för hur man ska leva livet?
  Det som känns rätt för en människa, kan vara helt fel för någon annan!
  Ingen har väl rätt att döma en annan människa!
  Det enda som är rätt är väl att följa sitt hjärta!
  Kärlek och Lycka till er familj Jessica !

 18. Grattis Jessica!
  Till er som tar er friheten att kommentera detta och tex ifrågasätta ”hur länge det håller den här gången” undrar jag vad ni får utav detta? Josefin tex som skriver ” jösses vad ni kan reta upp er på människor som inte tycker det är ok att skaffa ungar till höger och vänster.” För min del får du tycka precis vad du vill kring det. Skriv ett eget blogginlägg, facebookstatus etc där du lyfter dina åsikter. Det jag ”retar upp mig på” är det ofattbara i att flera personer här känner ett behov av att på nedvärderande sätt kommentera ett blogginlägg där en kvinna uppenbarligen glädjefyllt visar upp att hon ska få barn med en man hon älskar. Vad är syftet och vad vill ni få utav det? Ska hon må dåligt? Ångra sig?

  1. Det är synd om de där trollen. Men som jag skriver, de kommer inte åt mig och om syftet är att jag ska må dåligt ich ångra mig eller skämmas så misslyckas de. Jag har det jättebra och det här känns helt rätt!

 19. Precis som Benny Rosenqvist förutsåg när han spådde dig för några år sedan. Han sa också att du kommer få en flicka;)

 20. Men stort grattis! Så himla roligt för er båda och för de blivande store bröderna. Gör som du skriver och skit i de sura kommentarerna, det är inte alla förunnat att kunna få tre barn, bara glädje!

 21. grattis till Det blivande ölilla knyttet i magen din . gör hur du vill med förlovning, giftemål och annat huvudsaken är väl att barnet kom till för att ni ville ha barn tillsammans!

 22. Stort varmt grattis till dig och din familj❤!
  Helt otroligt hur oförskämda vissa människor har mage att vara!
  Barn är en fantastisk gåva❤

 23. Grattis!! Om man får lägga in en liten önskan, kan inte du och Lofsan prata lite i podden om gravidträning? Stort lycka till från en trogen läsare!

 24. Så härligt! Ska själv ha i maj. Hade varit så kul om du hade bloggat och poddat mer om gravidträning, både under och efter graviditeten. Grattis till er PS. Var är dina fina lila träningsbyxor från?! Ser perfekta ut för en gravid

 25. Väntar också tredje barnet, med tredje pappan , i slutet på juli 🙂 har känt typ ”vad ska folk tycka nu då..” men vad fan, det är JAG som väljer, inte dom!
  Har i veckan varit på KUB och längtar efter magen!

  Efterlyser också mer gravidträning i blogg å podd nu 🙂

 26. Jag har tre kärlekar tillika underbara kids med tre olika pappor ❤ Alla tre är kärleksbarn gjorda i passion och kärlekens namn. Grattis och all lycka. Det är gudomligt med kärleksbarn och de är lön från Gud Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..