ANNONS

Baby on board

/

Javisst är det så, Patrik och jag ska ha en liten bebis! Jack och Dylan ska få ett litet syskon. Om allt går som det ska (vilket vi håller tummarna för ✊✊) så är det dags i slutet av juli. Det är en planerad liten rackare och vi är så klart väldigt glada och förväntansfulla. Jag trodde kanske att jag var färdig med barntillverkande, men vad härligt det är ändå att livet aldrig blir som man tänkt sig Förutom en obeskrivlig tröttma, ett halvrisigt humör och ett immunförsvar som är nere i källaren så har jag mått bra hela vägen.

Och för er som undrar (kvällstidningarna förmodligen ) så påverkar inte det här på något sätt mina planerade jobb för Kanal 5. Siktet är i allra högsta grad inställt på OS i Pyeongchang 2018!

Ni kommer givetvis att få följa graviditeten här på bloggen och på min Instagram. Men nu måste jag sticka iväg och äta lunch för två… Haha. Puss på er! 

IMG_2552
IMG_2553

96
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00