ANNONS

Australien del 1

/

Hemma igen! Pga av tidsskillnad, dåligt wifi och tight schema har det varit dåligt med uppdateringar. Jag blir som en zombie när jag är jetlaggad dessutom. Sockervadd i hela huvudet. Så nu blir det ett gäng Australien-inlägg.

Vi hade ju turen och privilegiet att kunna gå och titta på Australian Open och det var verkligen en upplevelse. Jag är ju allmänt sportintresserad och följer det mesta, om än ibland med ett halvt öga. Men tennis var jag verkligen galen i för några år sen. Eller ganska många år omvi ska vara helt ärliga.. Jag följde noggrannt både Edberg och Wilander och var märkligt nog (alla skrattar åt detta..) lite småkär i stone face Ivan Lendl. Hade en urklippsbok om tennis där jag klippte ut bilder ur tidningen och de allra flesta var på just Ivan den förskräcklige

IMG_2026
Åkte båttaxi till Rod Laver Arena. Melbourne är fantastiskt vackert!  
IMG_2032
IMG_2043
Inga dåliga platser direkt. Vi satt på tredje raden precis bredvid kameramannen. Såg spelarna på riktigt nära håll. 
IMG_2048
Venus såg nästan lite morgontrött (och morgonsur!) ut.
IMG_2049
Lunchen intogs i Jacobs Creeks VIP-lounge.
IMG_2051
De tre översta matcherna såg vi. 
IMG_2166
Jag var mycket nöjd med min outfit, haha. Perfekt för tennis. Kavaj och shorts från Baum und Pferdgarten, skjorta Gina Tricot, skor Converse, väska Michael Kors, klocka Longines, örhängen CU Jewellery by Sara Biderman. 

Hade mkt stort nöje av de tre matcher vi fick se. Först vann Venus Williams ganska komfortabelt mot en schweiziska. Sen såg vi världsettan Kerber som pressades hårt av en tysk landsmannina. Mycket bra match bjöd de på! Och till sist, riktigt stort var det att se Roger Federer. Wow. Givetvis inte så bra som i sina absoluta glansdagar, men ändå. När han fick till en bra serve tex så var den ju otagbar. Har varit intressant att följa AO hittills, många skrällar. Både Djokovic och Murray utslagna och Federer går lite oväntat som tåget. Kan inte låta bli att hålla en liten tumme på Rogge

IMG_2056
Kul att se världsettan på damsidan, Angelique Kerber. Hon fyllde också 29 år den här dagen och hela arenan sjöng Happy Birthday. När man själv jobbar med stora idrottevenemang är det spännande och lärorikt att se hur andra jobbar, tex kommentatorer, intervjuare på banan, vad de lägger upp på storskärmen osv.  
IMG_2070
IMG_2072
Federer!! En punkt på att-göra-listan avcheckad  
IMG_2080
Rod Laver-arenan. Ligger mitt i Melbournes rätt så imponerande fd OS-område. 
IMG_2092

9
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00