ANNONS

G’day mate!

/

Äntligen på plats i Australien! Flygresan gick jättebra, tack och lov. Jag var ju orolig för hur det skulle gå med bihålorna, men jag körde rinexin, nasonex, alvedon och tuggummi och det var inga problem. Faktum är att jag känner mig nästa frisk nu, tror den torra flygplansluften bara gjorde min näsa gott. Sjukt nog.

Första flighten till Dubai var seg men från Dubai till Australien gick det hur bra som helst. Vi fick alla varsin pyjamas och det var jättemysigt att krypa till kojs i den. Sov nog 6-7  timmar av den 13-timmarsflighten. 

IMG_1919
Första flighten hängde jag med Mr Darcy. Skrattade högt åt Bridget Jones Baby.

 

IMG_1926
Andra planet såg ut som ett rymdskepp. Det var nån slags Airbus med två våningar, första gången jag flög med ett så stort plan. Enormt var det!

 

IMG_1930
Pyjamasparty med tjejerna. I de här fängelseuniformerna sov man riktigt gott

Idag var vår första dag här i Melbourne och vårt program börjar inte förrän ikväll så idag har vi strosat runt lite, hängt lite på stranden osv. Började också dagen med lite yoga på rummet och det var välbehövligt efter 20 timmar på ett flygplan. Gillar första intrycket av Melbourne! Coola gamla hus, trevliga människor, mysigt. Och varmt och skönt förstås, över 30 grader idag. 

IMG_1937
IMG_1944
IMG_1957
IMG_1961
IMG_1970

5
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00