G’day mate!

Äntligen på plats i Australien! Flygresan gick jättebra, tack och lov. Jag var ju orolig för hur det skulle gå med bihålorna, men jag körde rinexin, nasonex, alvedon och tuggummi och det var inga problem. Faktum är att jag känner mig nästa frisk nu, tror den torra flygplansluften bara gjorde min näsa gott. Sjukt nog.

Första flighten till Dubai var seg men från Dubai till Australien gick det hur bra som helst. Vi fick alla varsin pyjamas och det var jättemysigt att krypa till kojs i den. Sov nog 6-7  timmar av den 13-timmarsflighten. 

IMG_1919
Första flighten hängde jag med Mr Darcy. Skrattade högt åt Bridget Jones Baby.

 

IMG_1926
Andra planet såg ut som ett rymdskepp. Det var nån slags Airbus med två våningar, första gången jag flög med ett så stort plan. Enormt var det!

 

IMG_1930
Pyjamasparty med tjejerna. I de här fängelseuniformerna sov man riktigt gott

Idag var vår första dag här i Melbourne och vårt program börjar inte förrän ikväll så idag har vi strosat runt lite, hängt lite på stranden osv. Började också dagen med lite yoga på rummet och det var välbehövligt efter 20 timmar på ett flygplan. Gillar första intrycket av Melbourne! Coola gamla hus, trevliga människor, mysigt. Och varmt och skönt förstås, över 30 grader idag. 

IMG_1937
IMG_1944
IMG_1957
IMG_1961
IMG_1970

 1. Clara skriver:

  Vad mysigt!! Den där filmen är riktigt bra haha 🙂

 2. Elin skriver:

  Åh det ser så härligt ut!
  Jessica, jag älskar din och Lofsans podd men jag saknar ”min” träningskompis. Skulle inte du kanske kunna ha ett inlägg på din blogg där man kan söka en träningskompis, om inte annat och någon här ser mitt inlägg så söker jag här och nu en träningskompis.
  Jag bor i Stockholm, tränar på balance, försöker komma igång med träningen igen efter en stressig och tung höst/vinter och läser du detta och vill veta mer om mig eller pröva gå på ett pass tillsammans maila mig!
  Min mail är, nilsson.e@hotmail.com

 3. Oj vad härligt med Melbourne , jag längtar så efter denna stad där min son med familj bott i 20 år !
  brukar alltid vara sååå varmt när denna tennisturnering går ,
  Melbourne är en härlig stad , glöm ej att de har världens största spårvagnsnät , gör gärna ett besök vid havet i ST Kilda Beach o kanske det relativt nya H&M samt Emporium med alla butiker o matställen , ja det finns mycket att uppleva o se
  Då jag varit där 8 ggr vet jag att man mentalt måste ställa in sig på denna långa flight , tror det blir via Dubai nästa gång
  Njut av er vistelse där o det varma o soliga vädret
  Kram för din härliga blogg !

 4. Jag ska också till Australien om två veckor är lite orolig över den långa flygresan. Men antar att det kommer att vara värt det när jag väl är framme 🙂

 5. Ebba skriver:

  Vad är det ni ska göra där borta? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..