Återuppstånden från de döda

Nu var det länge sen jag uppdaterade här på bloggen och anledningen är faktiskt giltig tycker jag. Har haft en nära-döden-upplevelse med bihåleinflammationen från helvetet. Alltså den huvudvärken… Det önskar jag ingen. Från torsdag till söndag har jag legat i sängen och gråtit av smärtorna. Och som ni säkert fattar så blev det heller ingen Elle-gala. Snyft. Jag som var SÅ peppad. Fick massor av tips från er läsare på min Instagram och har testat ALLT så nu känner jag mig så pass bra att jag försöker mig på Australien-resan ändå. Läkaren avrådde med orden att ”det kan göra FRUKTANSVÄRT ont”, men man måste våga lite för att vinna… Och helt ärligt, det ska ganska mycket till att man bokar av en resa till Australien. Är typ världens längsta resa. Först 6,5 timmar till Dubai och sen 13,5 timmar till Melbourne. Kommer givetvis att hålla er uppdaterade på resan här i bloggen! 

IMG_1892
Sjuk!!!!

IMG_1906
Ännu sjukare

IMG_1916
Men det här är ändå värt att chansa för

  1. Yenny skriver:

    Åh Melbourne är en riktigt härlig stad, dock 10år sen jag var där! Och jag flög Montreal – LA – Sydney – Melbourne vilket tog 24h plus att jag ”missade” ett dygn i luften pga tidsskillnaden! Snacka om att man var förvirrad när man väl kom fram 🙂

  2. Cecilia skriver:

    Välkommen till Australien! Melbourne är en riktigt härlig stad! Får du tid över – spana in Viktor & Rolfs utställning på the national gallery of Victoria mitt I city. Är själv inte överdrivet modeintresserad men tyckte den var sjukt intressant när jag var där för ett par veckor sedan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..