ANNONS

Pressdag med Kanal 5

/

Idag var det pressträff på Scandic Continental då Kanal 5 presenterade vårtablån. För mig var det väl första gången det kändes som om jag jobbar på Kanal 5 på riktigt, när man är ute på inspelning är det ju ingen skillnad vilken kanal man är på, jobbet är ju detsamma. Men nu var ju många av mina nya kanalkollegor där så nu blev det lite mer påtagligt. Jag och Therese Alshammar var där för att representera Superstars, som jag nu kan avslöja har premiär redan den 31/1!!! Ska bli så spännande att höra vad ni tycker om programmet Jag är himla spänd på att se det själv faktiskt.

Gjorde ungefär en miljard intervjuer kändes det som. Lite jobbigt var det allt då jag har blivit förkyld (igen! Sucks!) och det känns som nån har lagt 5 kilo bly i mina bihålor. Men det var bara att bita ihop. 

img_1827
Lite mörk bild, men jag hade på mig en randig vrålsnygg kostym från H&M och pumps från DvF på NK. Glömde tyvärr smyckena hemma Gulliga Shada fixade mitt hår och min make. Lyx. 
img_1836
Tessan och jag hade inte direkt synkat våra skor, haha. Älskar hennes rosa kängor från Acne. Så fina! 
img_1838
Mos från Paradise Hotel var där och promotade sin nya serie FKFK.

1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00