ANNONS

Home sweet home

/

Hemma i Svedala igen. De sista dagarna i Thailand var det inget vidare väder, mulet och lite regnskurar (och därmed en väldig massa mygg). Ändå varmt förstås, men fick ju inte riktigt med mig den där solbrännan jag hade önskat mig hem. Hade faktiskt nästan hoppats lite på krispig gnistande kyla och torr vit snö (har lite Norrlands-längt för tillfället), men istället kom man hem till det satans äckliga slasket. Finns inget väder jag hatar så mycket som Stockholms-slasket. Men det var ändå rätt mysigt att komma hem måste jag säga. Fick ett härligt välkomnande av min slokande gran och de ca 500 000 barren på mitt golv. Fasar för hur jag ska få ut spektaklet ur lägenheten..

Har en fullsmockad vecka framför mig. På fredag är det Elle-galan och det är nog årets absolut roligaste kändisgalej. Festen alla vill gå på och alla slåss för att bräcka varandra med sina outfits som är antingen supersmashing eller megatrendy. Jag har kört prinsessklänningslooken de senaste åren, men på fredag blir det nåt helt annat. Provade klänningar idag med min stylist Sara. Imorgon är det bokmöte och poddande med Lofsan och på onsdag pressdag med Kanal 5. Ska bli så kul att träffa några av Superstars-deltagarna igen. Och på söndag ska faktiskt jag och Sara ut på äventyr deluxe. Australien väntar! Berättar med om det i bloggen längre fram.

3
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00