ANNONS

Nyårslista 2017

/

Här är den äntligen! Listan jag pratar om i senaste avsnittet av träningspodden. Detta är vad jag ska förhålla mig till och försöka uppnå under 2017. Den blev lång, men så är det ibland.

Nyårslista 2017

1. Ringa min mamma minst en gång i månaden
2. Rensa mina förråd och bara ha kvar ett av tre. Rensa garderoben – slänga, sortera, lägga undan, ge bort. Tänka feng shui. Mindre saker!
3. Leva efter ”Magdamantrat” dvs röra på mig minst 30 minuter om dagen. Varje dag! 365 dagar under 2017 (undantag om man är sjuk eller liknande)
4. Klara av att göra 10 armhävningar. Springa ett maraton på en trevlig plats i världen.
5. *
6. *
7. Fortsätta att säga nej. Alltid väga roligt mot ångest innan jag tackar ja till något. Om ångest väger över är det alltid nej.
8. Våga ha åsikter och ta ställning. Inte låta någon sätta sig på mig eller köra med mig. Säga ifrån och stå upp för mig själv trots att man tydligen framstår som en bitch/svår att jobba med/besvärlig när man gör det. Kom ihåg: det är bara patriarkatet som försöker hålla oss kvinnor på mattan.
9. Lämna in kvitton varje månad!
10. Ha tre köttfria dagar i veckan. Inspirera andra till ett mer miljövänligt tänk.
11. Läsa en bok i månaden.
12. Lägga mig innan midnatt 4 dagar i veckan.
13. Skratta mycket. Dricka mycket champagne. Spendera mer tid med i tur och ordning: barn, pojkvän, närmsta vänner. Spendera mindre tid med folk längre ut i cirkeln. Mer egentid tid till barnen, att göra saker med ett barn i taget.
14. Få bukt med ond nacke och bröstrygg. Göra mina övningar 5 ggr i veckan. Fortsätta gå på behandlingar.
15. Åka till Costa Rica på surf- och yogaresa.

Årets lärdom som jag tar med mig in i 2017: Ingen tackar en när man jobbar ihjäl sig. Lojalitet lönar sig inte. När det väl krisar och man behöver lojaliteten tillbaka finns den ofta inte där. Lärdomen är att göra saker för min egen skull, inte för andras. Ge mindre av mig själv.

*Punkt 5 & 6 är dessvärre hemliga just nu. Men jag lovar att avslöja dem här i bloggen så småningom.

Har ni gjort några nyårslistor eller gett något nyårslöfte?

27
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00