ANNONS

Nyår i Thailand

/

Nu har jag varit sådär dålig på att uppdatera igen.. Ett av mina nyårslöften 2017 får vara att bli bättre på det helt enkelt. Den här gången måste jag nog faktiskt skylla på jetlag. Jag är väldigt känslig för jetlag och har haft svårt att komma in i rätt rytm här i Thailand. Inatt sov jag till exempel bara tre timmar. Är som upplagt för en eftermiddagslur..

Vi bor iallafall superhärligt i ett slags ”gated community” som heter Baan Lisa. Bara svenskar här, men väldigt lugnt och städat och gott om plats kring poolen. Killarna älskar det och de har uppfört sig exemplariskt hela resan. Även den stora killen, haha. Vi är här med ett stort gäng kompisar och de flesta har barn så aktiviteterna blir ju anpassade därefter. Igår var vi iallafall på nyårsfest på ett hotell vid stranden hela gänget. Vid 12-slaget var det fyrverkerier och det var ju rätt mysigt att stå där med sand mellan tårna med de människor man älskar mest i hela världen. Skriver mer senare idag, och om ni inte har gjortdet än så borde ni lyssna på min och Lofsans senaste pod. Vi ägnar hela avsnittet åt att prata om våra nyårslistor. Det är nåt jag gör istället för nyårslöfte. En lista med riktlinjer och mål för 2017 helt enkelt. Och det är blandat högt och lågt. Ska försöka få ut den här på bloggen också inom kort. Kanske kan det inspirera någon Reflektion och självrannsakan är hur som helst nyttigt!

img_1395
Min nyårslook á la thai. Klänning och väska från Zara, sandaler från Filippa K.  
img_1406
Tramsiga hattar hör ju liksom till på nyår.. 
img_1410
Pauline och Tobbe. De e så goa va!
img_1412
Grabbarna var snällast i världen hela kvällen och höll ut till 01.00. Idag sov de visserligen till 12..  
img_1416
Syskonen Tessan och Tobbe. Tessan som precis var dödssjuk med mördarbakterier. Var nära att behöva amputera armen. Så himla skönt att allt gick bra och hon är på bättringsvägen.  
img_1422
En härlig blixtbild på mig och min kära från precis efter 12-slaget.
img_1424
img_1428
Glada barn som gillar fyrverkerier och sånt.
img_1433
På väg hem i nån slags taxi. Säkerhetsbälten är inte att tänka på här.. Man får vara glad om man inte studsar ur taxin

12
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00