Thailand!

Äntligen semester på riktigt! Patrik spelade sin sista match i år i tisdags och idag bär det av till Thailand. Vi har lyckats sammanstråla i Stockholm alla fyra, halleluja! Dylan kom från Norge, Jack från Norrköping och jag och Patrik från Frankfurt. Nu drar vi iväg med ett gäng kompisar och deras barn, ska bli så skönt! Den här blekfeta kroppen behöver lite sol och värme.. Och äntligen kanske jag har lite härliga bilder att bjuda er på. Man blir ju allmänt oinspirerad så här på vintern tycker jag. Allt är så grått och mörkt och alla bilder blir ju också fula

Just nu sitter jag och snickrar på min nyårslista. Jag gör alltid en lista med punkter som jag vill uppnå eller leva efter under året som kommer. Bättre än ett nyårslöfte (som ändå oftast spricker) tycker jag. Jag ska givetvis lägga ut den här, men ni kan också lyssna på nya avsnittet av Träningspodden som kommer ut imorgon där jag och Lovisa pratar om just våra nyårslistor. Puss på er, hörs från Thailand nästa gång. 

img_1265
Matbilder är inte så vanliga på min blogg, men nu fick jag lust helt plötsligt. Först ut: godast på julbordet, ris a la malta  
img_1271
Små portioner i Tyskland.. Not. 
img_1273
Mumsiga sallader har de faktiskt i detta matkulturellt fattiga land.  
img_1299
De här biggisarna var inte äckliga.
img_1304
Typisk spelarfru-klädsel. Fuskpäls från Zara, jeans från Gina, skor H&M, väska Michael Kors och stjärntecken-halsband från Tara i Passagen i GBG.

 1. Elin skriver:

  Köpte din och lofsan fantastiska bok ”stora träningsboken för kvinnor” till mig själv i julklapp. Jag måste först bara säga, wow vad bra den var! Tack för all inspiration och vägledning.

  Men när jag läste den fick jag lite funderingar. Jag vet att du försöker att i alla fall springa 3 gånger i veckan men att du i perioder springer mer. Jag är likadan fast jag försöker att alltid i alla fall springa två gånger i veckan. Skulle det funka att jag springer två gånger i veckan samtidigt som jag följer det allmänna träningsprogrammet. Då hade jag tänkt att springa två gånger per vecka och styrketräna 3 pass i veckan. måste styrkepassen vara på raken eller kan jag ta först styrkepass sedan löppass för att sedan ta två styrkepass och avsluta med ett löppass? Tacksam för svar på min långa fråga. Kanske kunde du och lofsan göra ett avsnitt till träningspodden där vi fick ställa alla våra frågor till boken?
  Hade också varit intressant om ni ville prata om prehabilitering hur man som löpare kan undvika skador genom att göra prehabilitering.

  Tack för en bra blogg och podd!

 2. Karin skriver:

  Ehh…. Blekfet??!! Känns lite som ett hån…

  1. Annika skriver:

   Tänkte exakt detsamma!

 3. STOPP och beläst… blekfet kropp? Varken blek (nyss i solen) eller fet (vältränad) Önskar dig och de övriga en fin semester och ett gott nytt år!
  Kram Eva

  PS… familjen fick spelet i familjepaketet, uppskattat, kommer säkert fler länder till samlingen.

 4. Mmmm. Håller med!
  Godast på julbordet.
  Och du äter också som man ska.
  Hette ”apelsinris” hos mormor…

  Gott nytt år och en härlig resa önskar jag dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..