ANNONS

Lata juldagar

/

Hoppas att ni alla har haft en lugn och skön jul. Det har jag varkligen haft här i Kassel. För första gången på ganska många år fick jag dessutom julklappar och det blir man ju aldrig för gammal för, haha. Jag är mycket nöjd med mina klappar, Patrik vet vad jag gillar minsann! 

img_1286
Fick ett nytt Ticket to Ride, det är vårt favoritbrädspel. Nu har vi Asien, Europa, USA, USA 1910 och Tyskland. Vi har spelat massor de senaste dagarna, tyvärr har Patrik vunnit fler gånger. Jag är en rätt så usel förlorare måste jag erkänna.. Fick dessutom ett par Icebugs som jag hade önskat mig. Dvs löparskor för snö och is. Perfekt att kunna springa ute iaf något av veckans löppass. Och så bästa klappen – biljetter till Håkan Hellström och en hotellövernattning därtill. Tyvärr har vi inte möjlighet att gå varken i Stockholm eller på Ullevi, men det ska bli kul att testa Håkan i Gävle också  
img_1290
Fick dessutom en påse härliga skönhetsprodukter från annat håll. En riktig toppenjul!

På själva julafton var vi hemma hos Patriks lagkamrat Johan och hans tjej Tina. Även Tinas mamma och hennes brorsa och hans tjej var där. Senare på kvällen kom även Patrik och Johans estnistska lagkamrat och hans kompis. Jättegod mat och dricka, julklappsspel (så kul! Först får man välja klappar och sen får man möjlighet att sno av varann) och sen spelade vi ”vem i rummet”. Älskar såna där spel där man lär känna varann lite bättre. Givetvis var vi också klädda i våra fula jultröjor..

img_1267

Igår, på juldagen, körde vi sovmorgon deluxe. Patrik tränade och då passade även jag på att springa en runda och sen på kvällen körde vi Westworld-maraton. 5 avsnitt på en och samma kväll Men det var ju spännande ju

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00