ANNONS

Hejdå ilningar

/

I samarbete med Colgate 

Jag är en sån där som har ett nästan perverst intresse av mina tänder. Jo, det är faktiskt sant. Jag är nog en av få som älskar att gå till tandläkaren och tandhygienisten (dock inte så förtjust i hålet det gör i plånboken…). Älskar den rena känslan man har när man går därifrån. Jag har också varit rätt duktig på att se efter tänderna själv, dvs borsta noga och ofta, använda tandkräm och gurgla fluor. Men när jag blev sjuk i utmattningssyndrom förra hösten så slarvade jag med det mesta, även tandvården, och därför har mitt tandkött krupit upp litegrann. Det är ju inte bra, för det blottar känsliga tandhalsar och gör att man lätt får ilningar.

img_1177

Under tio dagar har jag fått testa Colgate Pro Relief  som ger både ögonblicklig och långsiktig lindring mot ilningar. Perfekt att använda om man har känsliga tänder . Jag använder faktiskt Colgate i vanliga fall också, min absoluta favorittandkräm är Max Fresh som ger en fräsch och god smak i munnen hela dagen. Därför kändes det inte som ett stort steg för mig att testa Pro Relief. Det kan ju låta som hokus pokus att tandkrämen ska ge DIREKT lindring, men så är det faktiskt! Och det beror tydligen på dess speciella Pro-Argin formel.

Jag har använt tandkrämen med whitening-effekt både morgon och kväll och efter tandborstningen har jag masserat med pennan som finns i Colgates speciella Pro relief-tandborste. Jag älskar den! Gelen som finns i pennan känns sååå skön på tänderna. Man riktigt känner att man har lagt på ett skydd och det smakar rent och fräscht. Ni vet lite som när man går till tandläkaren och de lägger på den här skyddade gelen som smakar banan. Perfekt att man kan göra det hemma nu!

img_0852

Jag använde också pennan när jag hade ätit jättemånga sura godisar häromdagen och den funkade utmärkt även när läget var lite mer akut. När man hade masserat in gelen i en minut avtog ilningarna mer och mer. Om ni vill läsa mer om Colgate Pro relief och dess effekter kan ni göra det HÄR.

img_0843
img_1176

Just nu pågår en tävling på min Instagram där man kan vinna ETT ÅRS gratis tandvårdsprodukter från Colgate. Vem vill inte det liksom? Det är inte försent att vara med, leta upp inlägget, tagga en kompis och ge ditt bästa tips mot ilningar. Vinnaren kommer att presenteras i kommentarsfältet på min Instagram senare idag. När jag har läst igenom de tips som kommit in hittills så har jag bland annat insett att jag förmodligen borstar alldeles för hårt och att även det kan vara en bidragande orsak till att tandköttet kryper upp och orsakar ilningar.

#Colgate #prorelief #tandvård #ilningar #tandkräm

Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med Colgate.


2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00