Vinnare av boken!

Inlägget innehåller adlink

Åh kära läsare, återigen, ni är fantastiska. Och ni inspirerar med era nyårslöften/mål/listor. Önskar er alla lycka till med dem, vet att ni kommer att lyckas eftersom ni redan har så genomtänkta planer och redan har formulerat för er själva och andra (mig iaf, här på bloggen och insta) vad ni vill uppnå och hur ni ska göra det. You go girl!!! BAM 2017 blir bästa året.

Vinnaren då.. Det var nästan omöjligt att välja någon, men till slut fick det bli…

img_1118
…Veronica som vann en bok! Om du är Veronica så kan du maila mig på info@jessicaalmenas.com så jag får din adress och så.

Kunde inte låta bli att dela ut en extra bok till Emmy, för att hon skrivit ett så härligt julrim. Så Emmy, maila mig du också är du gullig. 

img_1119

Skulle vilja ge böcker till er alla, men så många har jag tyvärr inte på lager. Men om det är så att ni ändå vill unna er (eller någon annan ni bryr er om) en bok som ett första steg mot att bli stark och må bra så hittar ni boken HÄR {adlink} och den hinner komma hem i brevlådan innan julafton. TACK för att ni delar med er av era liv ❤

  1. Å tack, sååååå kul!!! Ska genast mejla!

  2. Anmält mig till mitt första lopp efter detta! Har älskat att springa, fick två barn, konditionen dog och blev inte lika pepp på löpning men älskar ju de så vill hitta tillbaka, så behövde en liten morot

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..