ANNONS

Lilla julafton och basketmarodören

/

Först och främst, TACK för alla härliga nyårslöften och nyårslistor som har trillat in både här och på Instagram. Helst av allt skulle jag vilja ge er alla varsin bok, blir inte lätt att välja bara två.. Men ni inspirerar mig allihop! Så kul att läsa om era mål och framtidstankar ❤

Idag fick föräldrarna vara med på sjuåringens basketträning och det var JÄTTEKUL! Jag älskar verkligen att spela basket. Oj vad jag hade längtat efter det. Har dock lite svårt att anpassa mig till att grabbarna bara är sju år och får hela tiden säga till mig själv att hålla tillbaka. Helst vill jag gå all in och sno bollen och blocka och dribbla runt allihop hela tiden, haha

Sen ikväll hade vi lite julafton här hemma. Båda barnen ska ju vara hos sina pappor i jul så det var en av våra sista dagar tillsammans. Jag drog ihop ett litet barnanpassat julbord, dvs prinskorv, köttbullar, potatis och julmust. Något spartanskt kan tyckas, men varför slösa med mat som ändå inte äts upp? Grabbarna blev också nöjda med sina julklappar. Hade dragit ner lite på antalet klappar i år. Barnen har ju så mycket redan (de kommer knappt på vad de önskar sig när man frågar) och överkonsumtionen runt julen känns ibland lite fel i magen tycker jag. 

img_1087
Otroligt goda prinskorvar och köttbullar. Köttfärsen och korvarna kommer från Gårdssällskapet och är närproducerade och ekologiska. Kommer från djur som har haft ett bra liv. Om man nu ska äta kött så tycker jag man ska välja närproducerat. 
img_1091
Ganska många böcker i de där paketen. Tycker det är bästa presenten. Dessutom någon utvald grej som de verkligen hade önskat sig. Nöjda och glada barn och proppmätt mamma

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00