Julklappstips!

Inlägget inhåller adlink

img_1031
img_1032
img_1033
För en månad sen kom den äntligen ut, min och Lofsans andra bok ”Stora Träningsboken för kvinnor”. Vi är superstolta över den! Både Lovisa och jag sprider ju gärna begreppet träningsfeminism och för mig innebär det att vi kvinnor ska våga prioritera vår träning (det är inte egoistiskt att lägga tid på att träna, tvärtom! Det gynnar alla runt omkring en), att vi själva ska bestämma varför vi tränar och hur våra kroppar ska se ut (som tjej måste man faktiskt inte träna enbart för att bli smal och få Kardashian-rumpa) och att vi ska ta våga ta plats på den manliga domänen i gymmet, dvs bland de tunga vikterna. Det är kvinnligt att vara stark!

Boken ger en alla verktyg man behöver, vare sig man bara vill komma igång och skaffa sig en träningsrutin eller om man vill höja sig en nivå och få nya resultat av sin styrketräning. Här finns färdiga program och utförliga beskrivningar av alla övningar. Dessutom en stor portion inspiration och motivation! Ni hör, den perfekta julklappen helt enkelt. Till flickvännen, frugan, syrran, mamma, mormor, bästa kompisen, arbetskompisen eller till DIG SJÄLV Du kan snabb och enkelt klicka hem boken HÄR {adlink}.

Dessutom kommer jultomten tidigt i år! Jag har bestämt mig för att tävla ut två böcker, en här och en på min Instagram @jessicaalmenas. Det enda du behöver göra här på bloggen är att skriva en kommentar med ditt nyårslöfte eller din nyårslista för 2017 (själv gör jag en lista på vad jag vill uppnå under året). Jag väljer två vinnare på lördag klockan 12 (meddelas här och på Insta) och kastar en bok med personlig hälsning på lådan bums. God jul från mig! ❤️

img_1025

 1. De var länge sen jag hade ett riktigt nyårslöfte men känner att i år är kanske året. Innan mina två barn (äldsta är tre) så ääälskade jag att springa, sprang minst fem gånger i veckan för skoj skull, inget mål. Så i somras tänkte jag ta upp detta igen men sprang en och en halv gång innan jag tröttnade.. Förmodligen för att jag var så dåålig!! Men nu känner jag att de är dags att ta upp löpningen på riktigt igen! Så förutom magdamantrat ska de bli löpning och köra minst ett lopp nästa år, på minst en mil!! Och jag ääälskar att styrketräna, dock gör familjepusslet att de inte funkat i år men nästa år ändras vår tider, vilket leder till att jag ska få in minst två gympass i veckan! High five på det

 2. Louise skriver:

  Mitt löfte till mig själv är inte det jag först tänkte ”att komma tillbaka från min utmattning” utan tvärs om; nöja mig med hur det går, vara här och nu, glädjas över det som faktiskt går bra! Se varje litet framsteg som en bra grej och inte ödsla energi på bakslagen. Så gott det går… Kram!

 3. Linda skriver:

  Mitt löfte till mig själv är att jag ska bli modigare, jag har alltid varit blyg, aldrig trott på mig själv, det är dags att jag börjar tro lite mer på att jag klarar saker!
  Jag vill börja springa igrupp, men tror att alla andra är snabbare än mig, att jag aldrig skulle kunna/orka hänga med i deras tempo…..men till våren är det jag som anmäler mig till en trailgrupp!! Nån måste ju komma sist, det kan bli jag eller inte…..

 4. Jenny skriver:

  Mina löften till mig själv för 2017 är att fortsätta ta hand om min kropp. Att inte hetsa, men jobba för en hälsosam livsstil och förhoppningsvis gå ner i vikt också. Att börja gilla min kropp igen, tjock eller inte.
  Det andra är att ge mig ut i dejtingvärlden mer. Att vara mer öppensinnad för att förhoppningsvis hitta kärleken. Jag är 35 år och vill inte leva ensam mer.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..