ANNONS

Lusse lelle

/

Glad lucia alla härliga människor där ute! Lucia är så himla mysigt tycker jag. Igår var jag på sonens lucia-firande. De har delat upp det lite på hans skola så att alla årskurser ska få ha sitt eget uppträdande. Dylan älskar att sjunga och uppträda så han hade sett fram emot den här dagen länge länge. (Visst hade någon förresten tips på showkurser för barn? Han vill så gärna börja på något sånt) De var otroligt duktiga och sjöng till och med Rudolf på engelska. Inte så lätt för små sjuåringar. Här är han med sin klasskompis Sigge.

img_0971
img_0972

Jag var faktiskt lucia ganska många gånger när jag var liten, trots att jag inte kunde sjunga. Berodde nog förmodligen på mitt långa lockiga hår, hade hår ner till naveln på den tiden (tills min mamma tvångsklippte page på mig när jag var 14, sen blev det aldrig så där långt igen, växer helt enkelt inte längre än till armhålan längre ). Det var ju en stor ära att bli vald, jag var förstås mycket stolt när jag blev vald till skolans lucia när jag gick i 6:an på Västra Skolan i Jokkmokk. Man hamnade ju på bild i tidningen och allt! Det var stort på den tiden ska ni veta, sociala medier fanns ju inte då.

En gång i vuxen ålder fick jag också vara lucia, en svart lucia. Rebelliskt, tänkte säkert Expressen. Haha Kommer ni förresten ihåg filmen Svart Lucia? Riktigt bra och ruskig om jag minns rätt

img_3458
img_3459
 
img_9667
Bjussar på en gammal bild från när jag var 13 (?) och hade jättemycket hår

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00