The crazy christmas lady

Jag har blivit totalt spritt språngande galen. Besatt av julen. Och det hör verkligen inte till vanligheterna. Jag är nämligen inte mycket för traditioner och tycker mest att det är stress med jul och påsk och nyår och midsommar och allt vad det är. Men i år alltså. Kan. Inte. Få. Nog. Har skaffat en gran (riktig, inte plast) för första gången i mitt vuxna liv. Det var ju oerhört smidigt att klicka hem en från Smålandsgran.se som sen anlände hem till dörren dagen efter! Det gillar jag, noll tröskel. 

img_0865

Dessutom pyntas det som bara den därhemma, kollas julfilmer (Elf är min favorit som jag ser varje år) och jag har redan börjat köpa julklappar. Annars är klassikern Åhlens på julaftons morgon typ, haha I år blir det en julafton utan barn för mig, vi kör varannan. Det är mycket mysigare att vara med barnen så klart, men den här julen ska jag vara med Patrik i Tyskland och det är ju också väldigt mysigt. Vi ska ha gran och dricka glögg och äta julbord och hela fadderullan. Patrik måste dessvärre alltid vara i Tyskland över julen eftersom de alltid har match i mellandagarna.

  1. Anna skriver:

    Alltså gran ÄR ju så himla mysigt! Jag älskar lukten av gran. Och så började jag spela julmusik redan i november. Tycker att december går fortare och fortare för varje år så jag antar att det är ett ålderstecken. Tänker att man måste passa på och njuta medan man kan för snart är julen slut 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..