Guilty pleasures

Det här är lite skämmigt men jag är smått besatt av ”skräp-tv”. Äsch, det kanske var taskigt. Det är ju inga dåliga tv-produktioner det handlar om men det anses väl inte särskilt ”fint” att slaviskt följa Bonde söker fru och Bachelor.. Den här hösten har jag hur som helst fastnat för de här två dokusåporna och jag har nog inte missat ett avsnitt. Det första jag gjorde när jag kom hem från Fuerteventura var att kolla ikapp de avsnitt jag missat, haha. Nu går ju båda säsongerna mot sitt slut och det börjar bli dags för en analys.

Bonde söker fru – en händelserik säsong med mycket drama. Älskar att det hela började med att Erik och Sigrid hade en het natt som Sigrid sen gärna ville berätta om och Erik förnekade. Men kände hans ångest hela vägen genom tv-rutan och det hängde kvar i MÅNGA program. Nu är jag väldigt spänd på hur Linnea ska reagera när hon får reda på vad som hänt.. Hon verkar ju inte helt ha sin svartsjuka under kontroll Att sen Sigrid väljer att skicka hem alla sina friare kom ju också som en mindre chock. Fast ändå. Man såg det komma. Hon ville ha nån som slängde upp henne på köksbordet och slet av henne kläderna och hennes friare vågade ju knappt ta henne i handen. Det var som om de alla var blyga skolpojkar med mössan i handen. Får se hur det går med den okände jokern som plötsligt kom in i bilden. Vet inte, men jag tycker att det är nåt skumt med människor som blir dödskära på en sekund.. Per kunde ju ha varit lite schysstare mot sina damer kan jag känna. Det var ju obekvämt så man skruvade på sig hemma i soffan. Och Jennifer valde rätt, det räcker väl så. Personligen förstår jag inte hur man kan bli kär i någon under de förutsättningarna som är (kameror, flera personer som slåss om en, kort tid att lära känna varann, inget utrymme för ”fysiska aktiviteter”), men jag är väl bara inte gjord för att vara med i ett sånt format antar jag, haha.

Bachelor – I början tyckte jag ändå att Sebastian verkade väldigt sympatisk, men nu irriterar jag mig lite på att han inte riktigt lyssnar på tjejerna, är lite snabb att döma och inte kan ändra den uppfattningen och ibland är lite tjejigt skvallrig. Men, även Bachelor är ju en supermärklig miljö och det kan inte vara helt lätt att vara sig själv. Fattar inte heller här hur man kan bli kär i någon under de förutsättningarna.. Fast det vet vi ju heller inte om han blir ännu. Måste också vara konstigt att vara tjejen han väljer och sen se på tv vad som har hänt med alla andra tjejer. Men jag antar att de har snackat om det.. Han har heller inte varit så bra på att dölja vilka han är förtjust i och redan från dag 1 har man ju fattat att Jennie och Anna och till viss mån Annika låg bra till. Med Emma, Annika och Jennie kvar hoppas jag han väljer Annika. Utifrån vad man har sett på tv alltså. Hon verkar mysig! Och det är lite go i henne. En annan sak man tänker på när man ser programmet är att tjejer i grupp inte är så himla härligt. Speciellt inte i Tjejerna pratar ut på TV4play där jag tycker att några är obehagligt bittra och nästan hatiska.

Följer ni de här såporna? Vad tycker ni? Vill gärna höra era analyser

 1. Klockren analys av ”Bonde…” Älskar att de skickar alla 4 par till samma semesterort. Självklart bara för att inte låta Erik glömma historien med Sigrid… Hehe! Märkligt att träffas och hitta kärleken på detta sätt inför kameror. Att en hel grupp blir kära och trånar efter samma person förvånar mig varje ny säsong. Kärlek vid första ögonkastet också!?? Helkonstigt. (och underhållande om man har skämskudden redo…) Men ”Bonde…” formatet har ju lyckats med flera par och bebisar som resultat genom åren!

 2. Annika skriver:

  Kollar inte på Bonde och Bachelor. Jag följer dessa tokiga hemmafruar istället, New York, Beverly Hills och New Jerseys fruar närmare bestämt. Älskart.

 3. Karin skriver:

  Älskar Bachelor! Och jag hoppas också på Annika, hon verkar så naturlig och härlig. Och så är hon vacker, men det är ju Jennie också. Emma tycker jag är lite svår att förstå dig på dock, hon känns lite hemlig.

 4. Haha också fast för dessa två program. En klockren analys har du verkligen lyckats med 😉 Tjejerna avslöjar allt, phhuuu vilka bittra tjejer! Har svårt att förstå att man på något sätt ”kräver” att killen ska ge de mer tid. Är han inte intresserad så är han ju inte, enligt mig inget konstigt med det. Men när Tjejerna avslöjar allt visas då är det verkligen skämskudde. KRAM

 5. Jenny skriver:

  Haha, jag har oxå fastnat för bachelor. Följde även förra säsongen. Underhållning och man blir liksom fast Hejar på Emma!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..