ANNONS

Rapport från sjuksängen

/

Jaha, då har jag åkt på nån slags förkylning. Känns inte riktigt så illa som influensa, men jag är lite osäker ändå pga ont i kroppen, huvidvärk och extrem trötthet. Irriterande, har inte varit sjuk sen i juni. Mitt immunförsvar har faktiskt uppfört sig exemplariskt fram till nu. Kanske också är att kroppen och framförallt huvudet är slitna efter en intensiv jobbperiod och då brukar ju förkylningen komma som på posten.

Listor är något jag gillar. Här är en lista på saker jag konsumerar just nu.

1. Midnattssol. Har sett de två första avsnitten på SVT Play. Verkar lovande. Och får också enorm Norrlands-längt. Hem till Jokkmokk. Tysta vita vidder och massa skog. Inte så mycket människor – underbart. Haha

2. Kaninjägaren av Lars Kepler. Har läst alla de andra böckerna om Joona Linna och det är ju riktiga sidvändare. Ruskigt läskiga också. Även den här har börjat med blod och ruskigheter

3. Handbolls-EM för damer. Handboll är en väldigt rolig publiksport, kul att det var sånt drag på Hovet under Sveriges första match. Måste vara en upplevelse för livet att spela ett mästerskap inför hemmapublik. Hoppas det kan hjälpa Sverige hela vägen till medalj. Ligger nerbäddad i soffan för att kolla in Sverige och Slovenien just i detta nu faktiskt.

4. Hemnet. Är inne i en sån där jobbig period igen.. Långt ner i knarkträsket Men är faktiskt halvt om halvt på jakt efter något större, trots att jag precis har flyttat.

5. Donald Trumps twitter. Oerhört fascinerande. Man tror inte det är sant att han faktiskt ska bli president. Då MÅSTE ju någon annan ta över kontrollen av Twitter-kontot. Om han fortsätter med sina impulsiva attacker som den på Kina häromdagen så kanske vi plötsligt är mitt i ett världskrig. Enda positiva jag kan se med den mannen just nu är att han häromdagen hade möte med Al Gore. Måtte han lyssna noga på den mannens klokskaper.

Till sist vill jag bara säga att ibland är Sverige ett riktigt vidrigt land. Hur kan vuxna människor sitta och spy ur sig så mycket dynga och elakheter som Åhlens lilla (och otroligt fina) lucia-pojke utsattes för. Stackars stackars fina barn som ska bli utsatt för något sådant. Vidrigt är vad det är! Och vidrigt att rasisterna och trollen återigen skriker så högt att det får effekt. Usch!!

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00