ANNONS

Mot Göteborg!

/

Har varit en småslitig vecka så här långt. Hade rätt mycket fram till onsdag och sen var jag helt död igår. Tre ansträngande veckor som tog ut sin rätt helt enkelt. Gjorde typ ingenting. Såg hela tredje säsongen av The Fall. Åt 4 lussebullar. Satte upp en lampa. Tvättade. Sov. Låg på soffan. Det var ungefär vad jag hade kraft till.

Idag kände jag mig lite piggare och körde ett bra morgonpass på gymmet. 40 min på löpbandet och sen några supersets med styrketräning. Åt min favoritlunch – Broc’ and roll och Spicy Tuna Sandwich på Joe and the Juice. Packade. Är helt värdelös på att packa. Det tar alltid en halv dag (minst!) och ändå lyckas jag alltid ta med mig alldeles för mycket och helt fel grejer. Men tycker att jag borde ha packrutin vid det här laget, men icke..

Men nu är vi iallafall på väg till städernas stad, Göteborg! Tuffar fram här med MTR, jag och barnen samt Caroline (Dylans gudmor). Vi har en fullspäckad och sjukt härlig helg framför oss. Och som grädde på moset kommer även Patrik hem en snabbis. Saknar ihjäl honom nu. Vidare rapport från Götet följer givetvis! 

img_0683
Gudmor och gudbarn. Sötisar!

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00