Malou och fläskläppen

Igår när jag skulle föna håret vid 23-tiden gjorde jag en så fruktansvärt klantig sak. Har hårtorken på en hylla i en garderob och när jag skulle få ner den drog jag i sladden och ner kommer hårtorken som en missil och träffar mig på munnen. Aj aj aj, kände direkt att det inte var bra. Började bulta och värka i läppen direkt. Sen såg jag i spegeln att jag visst hade spräckt läppen och blödde. Fick sitta med en ispåse i en timme, men det gick givetvis inte att undvika en rejäl fläskläpp.

img_0627

Vaknade på morgonen med jätteläppen Orvar på ena sidan av munnen, såg helt enkelt inte klok ut! Tänkte ställa in min medverkan i Malou Efter Tio idag, men bestämde mig för att skärpa till mig och inte vara så ytlig. Haha Sen lyckades också Linda Fernström i TV4-sminket trolla bort fläskisen lite. Tack för det Linda!

OM jag hade ställt in hade det kvalat in i samma osannolika kategori som när jag fick ställa in en travsändning för att jag fastnade i hårborsten. OBS, 100% sant och fortfarande mycket pinsamt

Det var lite blandade känslor att komma till TV4-huset efter 3 månader. Konstigt att plötsligt inte ha passerkort utan att vara där som gäst. Egentligen var jag hos Malou för att prata om träning och min och Lovisas nya bok Stora Träningsboken för kvinnor, men samtalet kom att handla mycket om min utbrändhet och det var INTE planerat. Men det är bara att hålla god min och svara på frågorna Jag har iofs inga problem med att dela med mig av mina erfarenheter och är glad om mina ord kan kännas igenkännande och kanske tröstande för någon.

Man får inte glömma bort att vi alla har våra bördor att bära. Som glamourös tv-programledare kanske det framstår som om man inte har några problem och lever det perfekta livet, men så är det givetvis inte. Det är också viktigt att vi pratar mer om utmattning och utbrändhet som är alldeles för vanligt i samhället idag, men som ändå möts av en hel del skepsis om man själv inte har varit drabbad eller har någon närstående som har det. Ni kan se hela intervjun HÄR

img_0648
Jag blev så lång med klackar att jag fick stå ett trappsteg längre ner än Malou. Vilket gör att vi ser ut som jätteamazonen och dockmänniskan, haha

På TV4 sprang jag också en av de svenska kvinnor jag beundrar mest, advokaten Elisabeth Massi Fritz. Finns få som gör så mycket för kvinnor och barns rättigheter som hon. Och hon GÖR verkligen något! Kämpar varje dag. Ger aldrig upp. Tack gode Gud för kvinnor som hon Stötta gärna hennes kampanj ”Sluta tafsa” genom att köpa ett armband. Info hittar ni bland annat på hennes Instagram. Och hon fick förstås med sig ett ex av boken. 

img_0636

 1. Ammy skriver:

  Hej Jessica!
  Jag är så nyfiken på dina kläder som du hade på dig hos Malou, så himla snygga! Vill du dela med dig var de är köpta?
  Tack på förhand!

  Mvh Ammy

 2. Ina skriver:

  Tittade på Malouavsnittet och usch vad arg jag blir. Att inte få välja själv när man ska prata om en sådan sak offentligt är ju helt förkastligt. Egoistiskt av Malou. Hon förstår nog inte hur jobbigt det är att prata om en sådan sak. Hon borde fokuserat på er fina bok istället. Bra jobbat att lyckas ta sig igenom intervjun utan att kasta boken i huvudet på henne och storma ut !

 3. Annika skriver:

  Jag vill på intet avdramatisera din olycka, men den där fläskläppen är rätt osynlig.

 4. S skriver:

  Typiskt Malou.

  Jag verkligen inte se någon fläskläpp isf måsste du ha en minivariant. 😀

 5. Hej Jessica.
  Det var inte utan att det märktes att du va nervös och obekväm med att Malou så fult inte pratade om det du var ditbjuden att prata om. Trots att hon hör dig säga att du är den duktiga flickan och jobbar fast du inte ville så svarade du på hennes frågor som ett GOOD DAME JÄVLA PROFFS, trots att det är privat kan jag känna att tala om sin utbrändhet så höll du masken och levererade. Jag förstår att du som ”känd” kanske förväntas att prata om ”allt” men då ska det väl ändå vara på dina villkor, så fult av Malou som borde fattat bättre och inte utnyttja dig för att hon kanske ville ha en good story.
  Du är en sann inspiration för mig, lyssnar på er varje vecka och ser verkligen fram emot att det ska bli fredag och att er podd ska släppas. Be strong, stå på dig för du är på rätt väg tror jag på att bli ditt sanna starka Jessica.

  TACK!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..